Kjekk leilighet i første etasje - Trappefri adkomst - 2 soverom - 2 boder - Vedfyr i stue - Stor terrasse

Myklandvegen 100 A

Primærrom 66 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 5811,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 8 499
Totalpris kr 1 498 499
Felleskost kr 777

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt og kjekk leilighet på Vormedal - Populær, barnevennlig og rolig beliggenhet - Gangavstand til butikk, barnehage, skole mm. - Leiligheten har 2 soverom - Trappefri adkomst - Stor vestvendt terrasse med gode solforhold - Åpen stue/kjøkkenløsning - Vedfyr i stue - Flere boder - Godt med parkering - Flotte turområder i nærmiljøet Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bod, soverom x2 og stue/kjøkken. Pen, praktisk og lettstelt leilighet i populært boligområde på Vormedal. Leiligheten ligger i første etasje, har trappefri adkomst og livsløpsstandard. Åpen kjøkkenløsning inn mot stue. Parkett på gulv, pene malte overflater i gråtoner, vedfyr og utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning har overflater i pene sorte farger, med fliser på vegg over kjøkkenbenk. Godt med oppbevaringsplass. Praktisk bad med ny pen baderomsinnredning og dusjkabinett. På badet er det fliser på gulv, tapet på vegger og god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Rør i rør. Leiligheten har to soverom, hvor av hovedsoverommet er av god størrelse, og har inngang fra gang og stue. Oppbevaring i liten bod like ved hovedsoverom. Leiligheten disponerer to boder, selger har innredet og isolert den ene. Kjekt uteområdet med stor og solrik terrasse uten noe særlig med innsyn. Gressplen foran terrasse. Like i nærheten av leiligheten har man tilgang på alt av hva man til daglig vil ha behov for. Rolig og barnevennlig området, med både skoler, barnehage, butikk og turmuligheter, alt innen gangavstand fra leiligheten.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på attraktive Vormedal. Her bor man i et trivelig og rolig boligområde, med alt av hva man trenger i nærheten. I nabolaget finner man hovedvekt av familier med barn i alle aldre. Nye Mykje barneskole og ungdomsskole like i nærheten. Dette er med andre ord en svært barne og familievennlig plass å bo. I tillegg har man gangavstand til barnehage og Vormedal ungdomsskole. Norheimskogen ligger ikke langt unna og her har man flotte turmuligheter. Handleturen tar man på Kiwi Vormedal. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på sameiets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe, varmekabler på bad og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 38 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 39 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette