Omsorgsleiligheter i sentrum

Sørhauggata 96

Primærrom 55 m²
Bruksareal 55 m²
Tomt 814 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1999
Prisantydning kr 775 000
Andel fellesgjeld kr 287 000
Totalpris kr 1 062 000
Felleskost kr 5 368

Beskrivelse/detaljer

- Midt i sentrum -Usjenert og flott felles hageanlegg -Tilrettelagt for rullestolbrukere -Tilrettelagt for eldre m/bl.a høyere toalett og ingen dørstokker. -Innvendige dører er skyvedører -Ingen trafikkstøy fra leilgheten

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje - endeleilighet og inneh. entre, stor bad m/dusj, vask, toalett og opplegg for vaskemaskin, et dobbelt soverom og stue m/åpen kjøkkenløsning og utgang til egen terrasse samt til felles hageanlegg med sitteplasser Leililgheten har normal god standard ut fra alder og byggeår.

Beliggenhet

Haugesund sentrum, like over gaten for de søndre parkeringshuset

Adkomst

Inngang på nordsiden av bygget - mellom dette bygget og det nye hybelhuset.

Parkeringsforhold

Borettslaget disponerer 2 parkeringsplasser i parkeringshuset for beboerne. Konf. styret om noen av disse er ledige. Det er også 1 plass i parkeringshuset for besøkende.

Oppvarming

Vannbåren varme (inngår i fellesutgiftene)

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr hjemmelsovergang kr 430
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 430
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 3 900
Total kr 4 932

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Geir Hetland
  • Tittel Megler MNEF
  • E-post geir@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4795043047

Del dette