NY PRIS! Lekker og nyere bolig(2017) med nydelig utsiktsbeliggenhet- Herlig takhøyde og store vindusflater- Garasje

Melstokkevegen 28 A

Primærrom 116 m²
Bruksareal 116 m²
Tomt 919,4 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2017
Prisantydning kr 3 050 000
Felleskost kr 250

Beskrivelse/detaljer

- Ny (2017) og lekker enebolig i rekke på Melstokke - Boligen fremstår som helt ny, uten noe slitasje! - Lettstelt tilværelse i en bolig som holder god standard - 2 etasjer - Utstrakt bruk av parkett og fliser på gulv - 2 flotte bad - Luftig stue med gjennomgående naturlig lys og takhøyde på opptil 3,15 m. - Lekkert kjøkken med kjøkken-øy og integrerte hvitevarer levert fra Sigdal - Store vindusflater ut mot nydelig havutsikt! - Flere terrasser - Parkering i garasje - Sportsbod - Boligen har balansert ventilasjon og varmepumpe Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, stue, soverom x 2 og bad. 2. Etasje: Stue/ kjøkken og bad. Lekker og lettstelt nyere bolig med fantastisk flott beliggenhet. Rolige omgivelser og nydelig utsikt. Endebeliggenhet! Romslig gang med lyse overflater og fliser på gulv i ytterste del. Ellers parkett på de fleste gulv i boligen. Første etasje har to gode soverom. Begge har god plass for oppbevaring av tøy, parkett på gulv og lyse overflater. Mellom soverom har man en flott stue, som med enkle grep kan gjøres om til boligens tredje soverom. Her er det utgang til terrasse, og store vindusflater. Boligen har to identiske og lekre bad. Begge med gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe, flotte fliser på gulv, baderomsplater på vegg og stor dusjnisje. Pen baderomsinnredning og varmekabler i gulv. Stor og luftig stue/kjøkken. Kjøkkenet er levert av Sigdal og har integrerte hvitevarer. Innebygget komfyr og mikrobølgeovn som også er hevet. Kjøkkenøyen er praktisk, og gir ekstra god oppbevaringsplass, samt gode arbeidsflater. Fra stuen har man fantastisk utsikt mot sjø, denne beliggenheten bør oppleves for korrekt inntrykk! Mot Øst er det store vindusflater, og god takhøyde. Dette gir en meget luftig følelse av dette rommet. Takhøyden er på opptil 3.15 meter på det høyeste. Flere terrasser, gode solforhold. Boligen har parkering i lukket garasje, og godt med oppbevaring i sportsbod. Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i begge etasjer. Boligen har balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i rolige omgivelser med nydelig utsiktsbeliggenhet på Melstokke. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man Stokkastrand barneskole. Flotte turmuligheter kun et steinkast fra boligen. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe i stue og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Selger har krysset feil i Egenoppgaven, selger skal ikke ha Boligselgerforsikring.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 76 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 77 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette