Sentrumsleilighet i 2. etasje med heis og garasje - 2 soverom og god standard (2007/08)

Kirkegata 212

Primærrom 60 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 1044 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 1 566

Visning

9. april 2020 kl. 17:00 til 20:00

Innhold / standard

Denne leiligheten har det meste du ønsker deg i en sentrumsleilighet. Her er det adkomst via heis og parkering i lukket anlegg i underetasjen av bygget. Leiligheten inneholder 2 soverom, helfliset bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. I underetasjen er det stor bod på 9 kvm med ca. 3,5 meter takhøyde. Gangavstand til alt sentrum har å tilby. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, kjøkken/stue, bad, vaskerom og 2 soverom. I underetasjen er det stor bod på 9 kvm med ca. 3,5 meter takhøyde. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til fliselagt balkong. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkeninnredning fra byggeår 2007/-08. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet er helfliset. Dusjhjørne, vegghengt toalett og baderomsmøbel. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Porttelefon

Beliggenhet

Sentrumskjernen av Haugesund - meget sentral beliggenhet med gangavstand til alt sentrum har å by på. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien, gå på kafe og nyt sentrum. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvannet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 60 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette