KOPERVIK - Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan - Panorama sjøutsikt til Karmsundet - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet - Sjelden mulighet - Garasje

Bråtavegen 60

Primærrom 203 m²
Bruksareal 205 m²
Tomt 1077 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik over 3 plan - Panorama sjøutsikt til Karmsundet - Stor (1077 kvm) og pen tomt - Garasje - Sjelden mulighet - God planløsning - Samme eier siden boligen var ny - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad + vaskerom - Boligen trenger oppgraderinger

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Kjeller: gang, soverom, vaskerom, bad, kjellerstue og 2 hobbyrom. Hovedetasje: vindfang, gang, bad, kontor, soverom, stue og kjøkken. Bod. Loft: gang og 2 soverom. Garasje Huset er i all hovedsak fra byggeår og trenger oppgraderinger.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet helt ytterst i havgapet på Bråtafeltet, med panorama sjøutsikt til Karmsundet og særdeles flotte omgivelser. Gangavstand til Stokkastrand skole. Gang- og sykkelsti til Kopervik sentrum med alle fasiliteter. Velforeningen har flott opparbeidet område ved sjøen med sittegrupper og levegg.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: ta mot Kopervik inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen 4,4 km og ta til venstre inn på Bråtavegen. Følg vegen ca 330 meter og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette