NY PRISANTYDNING! HAUGESUND - Kjekk og oppusset leilighet med lekkert bad i høyblokken - Lyse og delikate overflater - Gunstig for førstegangskjøpere - Attraktiv beliggenhet!

Fjellvegen 33

Primærrom 61 m²
Bruksareal 61 m²
Tomt 10599 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 250 000
Andel fellesgjeld kr 124 393
Totalpris kr 1 374 393
Felleskost kr 2 950

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk leilighet med praktisk planløsning og terrasse. - Nylig pusset opp - Nytt helfliset og flott bad! - Romslig stue og soverom m/ walk-in. - Attraktiv og sentral beliggenhet. - Kort avstand til det meste. - Vestvendt og solrik terrasse. - Tilhørende bod i bygget og heis

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over et plan, og inneholder følgende: Vindfang, gang, kjøkken, bad, stue, soverom og walk in closet. Praktisk og oppusset leilighet i blokk med attraktiv beliggenhet. Her har man nærhet til det meste! Leiligheten har de senere år blitt pusset opp, og stort sett alle overflater er tatt. Det er i hovedsak laminat på gulv, med unntak av bad, hvor selger har fått lagt fliser. Gang fører en inn til leilighetens kjøkken, hvor det er satt inn et praktisk og flott kjøkken, med lyse overflater, integrerte hvitevarer og god plass. Kjøkkenet kan skilte med mye skapplass, slik at man her vil få plass til det meste av hva man trenger å oppbevare i dette rommet. Badet er helfliset, med delikate fargevalg på fliser. Nytt vegghengt toalett, flott baderomsinnredning med stort speil, og en meget stor dusjnisje. Et virkelig lekkert rom! Stuen er stor og romslig, med store vindusflater ut mot Borettslagets hage. Man har her også utgang til egen overbygget terrasse. Stuen er lys og pen, med samme stilige laminat valg på gulv som de fleste andre rom i leiligheten. Stort og godt soverom like innenfor stue. Her har man hverdagsluksus med eget walk-in-closet! Alt i alt en meget flott og oppusset leilighet, som kan flyttes rett inn i uten å foreta seg noe som helst!

Beliggenhet

Meget flott og sentralt beliggenhet med kort avstand til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur til Haugesund sentrum, med butikker, barnehager og skoler. Flotte turområder like i ved borettslagets eiendom. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, historie og storslått utsikt. Leiligheten ligger vestvendt og solrikt til.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et litestykke og høyblokkene kommer på venstre side. Leiligheten ligger i blokken lengst sør, i annen etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette