SVEIO - Stor og innholdsrik enebolig med barnevennlig beliggenhet - Oppusset bad 2018 og nye gulv i hoved+loftsetasje - 4 soverom - Stor dobbel garasje!

Ånavegen 6

Primærrom 179 m²
Bruksareal 237 m²
Tomt 1030 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1969
Prisantydning kr 2 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig i etablert boligområde - Rolige og barnevennlige omgivelser - Oppusset bad 2018 - 4 soverom - Romslig åpen stue/kjøkkenløsning - Nye gulv i hovedetasje og loft - Flott innglasset terrasse - Stor dobbel garasje - Stor og usjenert hage

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre, vaskerom, gang, soverom, bad og kjellerstue. 1. Etasje: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad og vinterstue. Loft: Gang, loftstue og soverom x2. Parker bilen i dobbel garasje, eller rommelig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike boligen. Boligen ligger flott til i barnevennlige omgivelser. Her grenser en til grøntareal, hvilket gir utslag i en fri følelse. Her er man for seg selv. Boligens hovedetasje inneholder en stor åpen stue/kjøkkenløsning. I stuen har det blitt lagt nye gulv, en har store vindusflater som gir godt med naturlig lys, og ellers lyse overflater. Funksjonelt kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter. Fra stuen har man utgang til en stor vinterstue. Her er det virkelig behagelig å oppholde seg, og den føles nærmest som en forlengelse av stuen. Gang og hovedsoverom har også fått lagt nye gulv. Stilig gråtonet laminat. På hovedsoverommet like ved bad, er det godt med skapplass. Boligens hovedbad har fått nye overflater i 2018, og fremstår som tidsriktig. Her er det blitt montert opp en praktisk skyvedørsgarderobe, som enkelt skjuler det man på et bad ikke ønsker skal stå fremme. Loftsetasjen finner man 2 gode soverom, med en loftstue mellom. En svært kjekk etasje for barna. Her er det malte overflater, og samme nye laminat som i hovedetasje. Kjelleretasjen er innholdsrik, men her har det ikke blitt gjort noe særlig de senere år. Allikevel har denne etasjen et stort potensial. Vaskerom, soverom og kjellerstue er noe av det man her har tilgang på. I tillegg er det godt med oppbevaringsplass i bod, samt egen utgang i kjellerdør. Hagen er av god størrelse, grenser til grøntareal, og har en stor gressplen. I hagen står det også frukttrær. Eiendommen passer godt til småbarnsfamilien, her den ligger i rolige og barnevennlige omgivelser. I tillegg til stor innglasset vinterstue, har en også en stor og solrik terrasse like ved gårdsrom.

Beliggenhet

Ånavegen 6 ligger flott til i rolige omgivelser i et etablert boligområde. Fra boligen er det kort avstand til Sveio sentrum, hvor man finner alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her finner man skole, barnehage, butikk, bank, idrettsanlegg mm. Eiendommen ligger i enden av feltet, med lite innsyn. Her får en holdt seg for seg selv. Lite trafikk, og ellers rolige omgivelser gjør også område godt egnet for småbarnsfamilier.

Adkomst

Følg Tittelsnesvegen nordgående fra Haugesund, og sving av til høyre inn på Krossleitevegen et lite stykke før avkjørsel til Venstre mot Sveio sentrum. Ta så av første til høyre inn på Vigdarvegen, og igjen første til venstre inn på Ånavegen. Boligen kommer i ende av veg, på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje eller eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette