Kontakt megler for visning! SKUDENESHAVN - Lekker enebolig over 2 plan fra 2017 - Barnevennlig og sentral beliggenhet

Øygardshaugen 108 B

Primærrom 144 m²
Bruksareal 149 m²
Tomt 484 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2017
Prisantydning kr 3 650 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget flott enebolig over 2 plan fra 2017 - Sentral, barnevennlig og populær beliggenhet - God planløsning - Mulighet for å få alt en trenger på ett plan - Gangavstand til alt byen kan tilby - Flott utsikt mot sentrum/sjø fra stue i 2.etasje - Mulighet for å bygge garasje (ferdig planert) - 3 soverom (mulighet for flere) - 2 flotte helflisete bad + vaskerom - Lekkert Fossline-kjøkken m/integrerte hvitevarer - 2 stuer

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: hall, vaskerom, bad, stue og kjøkken. 2.etasje: loftstue, bad, 3 soverom og bod/kontor. Koffertloft (ikke lagt gulv) Boligen ble ferdigstilt i januar 2018 og holder meget god standard, bl.a: - Balansert ventilasjonsanlegg - Rør i rør system (vann) - Sentralstøvsuger (montert men ikke tilkoblet) - Downlights i diverse rom innvendig samt utvendig (totalt ca 51 stk) - Montert plissègardiner i de fleste vinduer i stue/kjøkken - Mulighet for å legge inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen (selger bruker telenor internett i dag) - Lekkert helfliset bad m/dusjhjørne i 1.etasje - Lekkert Fossline-kjøkken m/kjøkkenøy og integrerte hvitevarer (mikro/stekeovn, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys). Meget god plass til spisebord. - Stor og flott stue i 1.etasje (lagt inn plate i vegg bak tv for å kunne henge tv på veggen). - Stort og lekkert helfliset bad m/dusjhjørne, badekar og dobbel vask i 2.etasje. - Boligen er malt utvendig etter at det var ferdig (3 strøk i møne, 2 strøk i 2.etasje og 1 strøk i første etasje). - Det er montert utekran med både varmt og kaldt vann. - Det er timer på utvendige downlights og sensor på downlights v/inngangsparti.

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet i barnevennlig og populært område i Skudenehavn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, badeplass, golfbane og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta 2.veg til høyre etter Circle-K stasjonen i Skudeneshavn, inn på Høynesvegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Øygardshaugen. Ta så 3.avkjørsel til høyre (like før barnehagen). Følg vegen ca 350 meter og du får boligen på høyre side.

Parkeringsforhold

På rommelig gårdsplass. Mulighet for å bygge garasje.

Oppvarming

Varmekabler (i hall og begge bad) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (mikro/stekeovn, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Stoler til kjøkkenøy medfølger ikke i handelen. - I følge selger så ligger alt klart for å legge inn fiber (altibox) i boligen, selger bruker telenor internett i dag. Det er lagt opp tv-/internett punkter (2 vegger i stue samt i loftstue), i følge selger er det noen av disse punktene som ikke fungerer. - I følge selger mangler hovedsoverom 1 stk stikkontakt, men det elektriske anlegget er godkjent av Haugaland kraft. - Det er en skade i kledningen ved inngangsdøren. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 91 250
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 92 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette