Kontakt megler for visning - ÅKREHAMN - Enebolig med attraktiv og sentrumsnær beliggenhet - Nyere kjøkkeninnredning!

Stølavegen 11

Primærrom 100 m²
Bruksareal 145 m²
Tomt 514,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Prisantydning kr 1 990 000

Innhold / standard

Enebolig over to plan og grovkjeller. Første etasje inneholder entrè, gang, vaskerom/ gjestetoalett, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Andre etasje inneholder gang, bod, bad med toalett, vask i seksjon og dusj. To romslige soverom hvor det ene har garderobe bak praktiske skyvedører. Utvendig bod. Boligen holder hovedsakelig eldre standard, og oppgraderinger bør påregnes. Eier har i løpet av de siste årene pusset opp deler av boligen, blant annet: - Kjøkkenet er pusset opp med nye overflater samt en lekker kjøkkeninnredning fra Epoq. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. - Stuen er også pusset opp med nye overflater. - Nye baderomsplater på vaskerom/ gjestetoalett. - Gipset vegger i gang i første etasje. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i Åkrehamn med kort avstand til blant annet nærbutikker, sentrum, skoler, barnehage og turområder.

Adkomst

Ta inn på Åkravegen ved Skudenes & Åkra sparebank, følg veien ca. 1 km og ta inn til høyre på Stølavegen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti på disse. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg, de siste årene. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 50 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette