KOPERVIK - Enebolig over ett plan med egen boenhet (ikke godkjent) og stor tomt - Flott utsikt!

Kittilhaugen 16

Primærrom 169 m²
Bruksareal 174 m²
Tomt 1529,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 590 000

Innhold / standard

Enebolig over ett plan som inneholder: Hoveddelen av boligen: Vindfang, gjestetoalett, bad/ vaskerom med direkte inngang til soverom, gang, to soverom, hovedbad, bod, to soverom, stue og kjøkken. Leilighet (ikke godkjent): Stue, kjøkken, bad/ vaskerom, disponibelt rom og hems. Garasje. Det er anordnet vaskerom med vann og avløp i garasjen. Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår. Enkelte overflater i løpet av de siste årene pusset opp.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Kopervik med kort avstand til skole, barnehage, Kopervik sentrum med byens fasiliteter og næringsområdet Bygnes.

Adkomst

Ta inn på Østrembruvegen like nord for boren i sentrum. Ta så inn til høyre på Nordalvegen. Følg vegen et lite stykke og ta inn til høyre på Kittilhaugen. Eiendommen kommer så på venstre side av veien.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

2 varmepumper. Vedovn i stue. Varmekabler i bad/ vaskerom, og i stue og soverom i påbygg. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 64 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 65 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette