VISNINGSHELG! Spanne - Nyere, lettstelt & tiltalende leilighet med god standard - romslig, overbygd og solrik terrasse - 3 soverom, vaskerom, bad og stor kjøkken/stue - carport og utvendig bod!

Spannalia 27 A

Primærrom 92 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 25310 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 490 000
Andel fellesgjeld kr 7 184
Totalpris kr 2 497 184
Felleskost kr 1 970

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar, delikat leilighet som ble oppført i 2014 som gir god standard. Trapp ned fra carport til leiligheten eller trappefri adkomst fra bakkeplan. Kjekk planløsning som rommer gang, vaskerom, bad, 3 soverom og stor, åpen kjøkken/stueløsning. God standard med tiltalende kjøkken, nydelig bad og tidsriktige overflater. Utgang fra stue/kjøkken til romslig, overbygd og solrik terrasse mot vest. Tilhørende bod og carport like ved. Sentral beliggenhet med kort avstand til både Raglamyr og Norheim med tilhørende fasiliteter. Velkommen på visning av Spannalia 27A!

Innhold / standard

1. etasje og inneholder: Sjeldent godt utnyttet planløsning som inneholder gang, vaskerom, bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne nydelige leiligheten i Spannalia 27A. I gang har en god plass til ønskede innredninger og gang fører deg videre til alle rommene i leiligheten. Tidsriktige fargevalg er gjennomgående i leiligheten og her i gang med fargevalget ”Minty Breeze”. Leiligheten har tre romslige soverom. Et som benyttes til kontor, et er brukt som barnerom og et hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe som gir ekstra oppbevaringsplass i leiligheten. Nydelig, helfliset bad med lyse, hvite fliser på vegg. Videre kan badet skilte med flott baderomsinnreding med to skuffer, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett med rainshower og hånddusj. Vaskerom med belegg på gulv, oppbevaringsplass, plass til tørketrommel og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank, rørskap, sikringsskap og anlegget for den balanserte ventilasjonen. Følger en gangen til endes kommer en til svært luftig kjøkken- og stueløsning. Store vindusflater sørger for godt med naturlig lys og en behagelig romfølelse. I stuedel har en god plass til stor sofagruppe og en ser på tv fra Altibox som er inkludert i felleskostnadene. Utgang fra stue til overbygd, romslig terrasse med sol til langt på kveld. I kjøkkendel har en god plass til stor spisebord for alle anledninger. Tiltalende kjøkken fra merket Drømmekjøkken med tidsriktig, hvite fronter og brunlig benkeplate. God skap- og benkeplass. Medfølgende oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. - Strøken leilighet oppført i 2014 som ble ferdigstilt i 2015. - Leilighet med liten slitasje og god standard. Flytt rett inn. - Oppgradert fra standard med hvittonet parkett på gulv. - Oppgradert kjøkken til høyglans og høyskap med komfyr. - Oppgradert alle innvendige vegger til slette gipsvegger. - Gang og soverom 2 malt med tidsriktige farger i 2017. - Satt inn stor skyvedørsgarderobe på soverom 2 i 2018. - Bygget romslig terrasse i 2017 som ble malt/beiset 2018. - Oppgradert bod med plassbygde hyller og med hems. - Leilighetskomplekset sin fasade ble sist malt i 2016.

Beliggenhet

Prosjektet Spannalia er et prosjekt for den som ønsker å bo sentralt på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområde i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i Norheimskogen. Kort vei fra leiligheten til populære Norheim barnehage. Denne leiligheten i Spannalia 27A har flott beliggenhet. Fra stuen/kjøkkenet har en utgang til svært solrik og overbygd terrasse mot vest. Her kan en nyte solen under tak til langt på kveld. Leiligheten forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn. Ellers kort avstand ti Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover gjennom ny rundkjøring, en får da Spannalia med leilighetskomplekser på venstre side av veien. Følg veien og en vil få Spannalia 27 som fjerde bolig på høyre side av veien. Leiligheten ligger i første etasje nærmest veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass i carport. Carport nummer tre fra veien.

Oppvarming

Varmepumpe i stue og varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe soverom 1 og kjøkkenet medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Kart

Del dette