Velholdt og sentral enebolig - Romslig tomt med solrikt uteområde - Oppgradert fasade 1991 til 2011!

Rogalandgata 98

Primærrom 124 m²
Bruksareal 130 m²
Tomt 574,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1918
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Like ved Haugesund stadion og rett utenfor sentrumskjernen ligger Rogalandsgata 98. Eneboligen er innredet over tre etasjer og inneholder gang, kjøkken/stue med åpen løsning, kjellerstue, 3 soverom, bad, vaskerom og 2 boder. En velholdt enebolig med blant annet takhøyde 2,6 m, helfliset bad og betydelig oppgraderinger på fasade med kledning og vinduer fra 1991 til 2011. Romslig, skjermet og solrik hage med terrasse. Svært barne- og familievennlig beliggenhet med gangavstand til sentrum, skoler i alle alderstrinn, barnehager og alt av aktiviteter rundt Haraldsvang. Velkommen på visning av Rogalandgata 98!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, bod, bad, kjøkken og stue. Herlig takhøyde på ca. 2,66 m. 2. etasje: Gang og 3 soverom. Underetasjen: Vaskerom med bi-inngang, 2 boder og kjellerstue. Takhøyde på ca. 2 m. - Velholdt enebolig trolig oppført i 1918. - Kledning mot vest og på yttervegger bad ble skiftet av Mesterhus i 2002. Vegger mot sør, øst og nord ble skiftet som egeninnsats i 2006/2011. - I 1991 det gjort omfattende oppgraderinger av Byggmester Kåre N. Knutsen. Det ble satt inn nye vinduer i underetasjen. Videre skiftet vindu mot øst i gang, kjøkken og stue. Samtlige vinduer i 2. etasje ble også byttet. - Ny balkongdør i 2. etasje mot øst og nytt sarnafil-dekke på terrasse mot øst 1991. - Det ble satt inn ny hoveddør i enebolig i ca. 2012. Tak over inngangsdøren ble revet ned og bygget opp, men ikke lagt taksteinen er ikke ferdig, derfor takpapp her. - I 1991 ble yttertak av skifer kontrollert og løse eller manglende skifer ble utbedret. - Det er Norema kjøkken fra 1991 i eneboligen med lyse fronter, tre benkeplate og medfølgende hvitevarer. Oppvaskmaskin ble kjøpt inn i 2018. - Badet ble fornyet i 2002 hvor Geir Sirnes stod for rørlegger arbeidet og Mesterbygg for riving og nye gipsvegger- tak samt nye gulvplater. Ukjent utførelse/firma på arbeid med membran og flislegging. - Badet er helfliset med beige gulv- og veggfliser. Varmekabler. Innfliset badekar med dusj, baderomsinnredning og toalett. - Sikringsskap med automatsikringer. - Get tv og internett.

Beliggenhet

Rogalandgata 98 har flott og skjermet beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Med uteområde vendt mot sør, vest og nord har en gode solforhold gjennom store deler av dagen og med kveldssol. På inngjerdet uteområde med hage og terrasse oppholder en seg skjermet og usjenert. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

I rundkjøring ved Haugesund stadion følg veien østover forbi kortsiden til Haugesund stadion. I neste kryss ta vei til høyre innpå Rogalandgata. Følg veien og en får Rogalandgata 98 som fjerde enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt og i gruset gårdsrom.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Kleberstiensovn i stue fra 2011. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis ingen garanti. - Taklamper medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette