Veavågen - Enebolig over to plan - 3 soverom - Carport - Kjekk terrasse!

Munkajordtunet 19

Primærrom 107 m²
Bruksareal 111 m²
Tomt 291,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2005
Prisantydning kr 2 190 000

Beskrivelse/detaljer

Innhold / standard

Første etasje: Gang, bad/ vaskerom, stue og kjøkken. Andre etasje: Gang, bad, tre soverom og bod. Carport og utvendig bod. Kjøkken: Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med komfyr og oppvaskmaskin. Det er i senere tid satt inn ekstra skap til kjøkkenet, samt montert ny belysning over benkeplate. Veggene er malt i en fin farge, og kjøkkenet er i åpen løsning til stuen. Stue: Stuen fremstår som romslig og har plass til flere sittegrupper. Stuen er også malt i en fin kontrastfarge, og samme farge finnes også i gang nede. Det er direkte utgang til terrassen fra stuen. Varmepumpe ble montert i 2016. Trapp opp til andre etasje ble malt i 2019. Det er pipe i stuen, men ikke satt inn vedovn. Bad/ vaskerom: Boligen har ett bad i hver etasje. Badet i første etasje er helfliset og blir i dag benyttet som gjestetoalett/ vaskerom. Badet inneholder toalett, vask i seksjon, opplegg til dusj og opplegg til vaskemaskin. Badet i andre etasje er romslig og har gulvbelegg på gulv og tapet på vegger. Badet inneholder toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett. Det er her hengt opp gode løsninger for oppbevaring på vegg. Soverom: Boligen har tre soverom i andre etasje. Rommene fremstår som romslige, og er malt i lyse farger. Utvendig: Det ble bygget større terrasse i 2016. Hagen på forsiden av boligen ble erstattet med ekstra parkering. Utvendig bod er bygget ila. de siste årene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og barnevennlig til i Veavågen. Veavågen Barneskole ligger like ved, i tillegg til frisør, Coop Prix og ulike butikker. Karmøy Storhall og Karmøy Storsenter ligger få minutter unna.

Adkomst

Ta av fra Austre Veaveg inn på Hakon Aasbøs Veg like ved Skudenes & Aakra sparebank. Ta så til venstre inn til Munkajordtunet noen hundre meter lenger fremme.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og på egen eiendom.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Varmekabler på begge bad samt stue og kjøkken. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Skyvedørsgarderobe på soverom medfølger ikke handelen. Elektronisk lås på ytterdør medfølger ikke handelen. Om ny eier ikke ønsker spesifisert inventar under, ønsker selger å ta det med seg: - Kjøleskap og kjøkkenskap av merket HTH. - Garderobeskap på de to minste soverommene av merket Ikea Stuva og Ikea PAX. - Gang andre etasje: 6 stk skap av merket Ikea Lillången. - Bad andre etasje: Skittentøyskap og høyskap av merket Ikea Lillången. Veggsystem av merket Ikea Ålgot. Tillegskommentar egenerklæringsskjema: Det er kommet varsel om oppstart planarbeid ny Veavågen skole. Eiendommen ligger like utkanten av planområdet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 54 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 55 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette