Haugesund - Lys, flott endeleilighet på 83 kvm med 3 soverom - Attraktiv beliggenhet ved Vangen - Solrik terrasse!

Stordgata 4 D

Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 16237 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 146 981
Totalpris kr 1 736 981
Felleskost kr 4 188

Visning

19. juni 2019 kl. 19:30 til 20:00

Beskrivelse/detaljer

Lys og innflytningsklar leilighet med fri og solrik beliggenhet på ende og i byggets 3. etasje. God planløsning og romslig på 83 kvm med gang, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. 2 boder og skap i underetasjen. God standard med lyse overflater, tiltalende Alno kjøkken med integrerte hvitevarer og pent, utvidet bad som er helfliset med opplegg for vaskemaskin. Attraktiv beliggenhet ved Vangen og Haraldsvang med alt i nærområde. Kort avstand til byens flotte turområder, butikk, skoler i alle alderstrinn, aktivitetstilbudet rundt Haraldsvang og med gangavstand til Haugesund sentrum med alt som medfølger. Det ble på generalforsamling vedtatt fasaderehabilitering og større innglassede terrasser (se illustrasjon i salgsoppgaven). Dette vil medføre økning på bruksareal og på felleskostnaden på kr. 833,- per måned. Velkommen på visning av Stordgata 4D!

Innhold / standard

I tredje etasje og inneholder: Gang, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne lyse og luftige leiligheten på 83 kvm. Innfelt garderobe i gang med god plass til sko og annet yttertøy. Dør til soverom 1 med gjennomgang til soverom 2, begge av god størrelse. Rommene kan eventuelt innredes som kontor/walk-in-closet og hovedsoverom. Flott, helfliset bad med mørke fliser på gulv, varmekabler og hvite veggfliser. Badet er utvidet og har ca. dobbelt størrelse fra det originale badet i disse blokkene. Kjekt med stor bad samtidig som det åpner for å trekke vaskemaskin fra kjøkkenet hvor den hovedsakelig står i lignende leiligheter. Videre kan badet skilte med hvit baderomsinnredning, sideskap, toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Lys og luftig stue kjøkken/stueløsning med 6 vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet og en god romfølelse. I stuen har en plass til både stort spisebord og sofahjørne. Peisovn. Utgang til vestvendt, delvis overbygd terrasse med gode solforhold til langt på kveld. Vegg med plassbebygde hyller mot soverom 3 med stor skyvedørsgarderobe. Tiltanede Alno kjøkken med grå fronter, grå benkeplate og hvite fliser mellom under- og overskap. Moderne! Kjøkkenet har integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. I underetasjen: 2 boder og oppbevaringsplass i skap. Bod 1: Ut døren i underetasjen, ta til høyre, boden ligger da i første dør til venstre. Merket med "D3V". Bod 2: Ut døren i underetasjen, ta til venstre, boden ligger da i første dør til venstre. Merket med "D3V". - Lys og innflytningsklar leilighet som holder normalt god standard. - Det er lagt lik parkett på alle gulv i leiligheten som gir en fin helhet. - Lyse overflater og rikelig med vindusflater som gir god romfølelse. - Skiftet ut alle vinduer i leiligheten mot øst, sør og vest i 2014/2015. - Flott, ombygd bad som er helfliset, arbeidet ble trolig gjort i ca. 2005. - Tiltalende og ordentlig Alno kjøkken fra 2005 med intgr. hvitevarer. ¨ - Elfa skyvedører og Paxx innredning på skyvedørsgarderobe sov 3. - Det er porttelefon i leiligheten og innlagt tv og internett fra GET.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint og fritt til på ende, i byggets tredje etasje med store vindusflater som gir et lyst og romslig inntrykk. Stordgata 4D ligger som fremste blokk uten høye bygninger forran. Utgang fra stue til delvis overbygd terrasse hvor en kan nyte gode solforhold til langt på kveld. I Stordgata 4D bor en sentralt med kort avstand til det meste en skulle trenge av fasiliteter. Blokken ligger fint til i ende av gate uten noe form for gjennomgangstrafikk. Rett utenfor inngangsdøren har en flotte friluftsområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. I område finner en for øvrig en rekke aktivitetstilbud. Haraldshallen med svømming og treningsfasiliteter, Ishallen og flere sportsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvann videregående skole ligger like ved. Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i Mjåsundvegen også kort avstand til Tito bygget med solstudio, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum og alt som medfølger.

Adkomst

Følg Stordgata forbi Djervhallen på høyreside av veien. Ta deretter første vei til venstre. En vil da få Stordgata 4 som første blokk på venstre side av veien. Leiligheten ligger i første oppgang og i tredje etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsplasser på borettslagets tomt.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 188
Total kr 8 048

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette