Pen og gjennomført 3-roms leilighet i 2. etasje med flott kjøkken, peisovn, og varmepumpe. Gjesterom på loft.

Rogalandgata 53

Primærrom 66 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 16225 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 390 000
Andel fellesgjeld kr 249 994
Totalpris kr 1 639 994
Felleskost kr 3 448

Beskrivelse/detaljer

Pen andelsleilighet i veldrevet borettslag, rolig og sentralt beliggende. Inneholder gang med garderobe. Bad med flis/kabler, dusjkabinett og downlights. Lyst kjøkken med Norema innredning (2018) med god skapplass, integrerte hvitevarer, komfyr/micro i høyskap, stilig ventilator. Stue med god plass for sofagruppe og spisestue. To gode soverom, samt gjesterom på loft. Profilerte taklister. Peisovn. Altibox. Varmepumpe. Bod på tørkeloftet, boder og fellesrom i kjeller. Hage med gressplen og beplantning, i tillegg har borettslaget stort friareal med lekeplass, benker/bord, samt parkeringsarealer.

Innhold / standard

Gang, bad/vaskerom, soverom x2 og kjøkken/stue. I tillegg gjesterom og bod på loft, samt boderog fellesrom i kjeller. Oppsummering i vedlagte takstrapport: Lys og fin leilighet som fremstår som vesentlig nyere enn hva byggeår tilsier. Kjøkken innredning er ny samt de fleste overflater er av nyere dato. Se rapporten for mer info. Ad noen sprukne fliser på badet opplyser selger om at han har identiske fliser i reserve.

Beliggenhet

Rogalandgata 53 har en rolig, familievennlig og sentral beliggenhet rett utenfor sentrumskjernen. Gode solforhold og flotte friarealer på borettslagets eiendom. Dagligvarebutikk og kollektivtransport i nabolaget. Gang-/sykkelavstand både til sentrum, treningssenter og turområder. Gangavstand også til barnehager og skoler på alle trinn.

Adkomst

I rundkjøringen ved sykehuset følg Karmsundgata sørover og sving inn første til venstre - Stavangergata. Deretter andre til høyre Rogalandgata. Nr 53 ligger på venstre side, på hjørnet mot Bjørgvingata og rett overfor Prix Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rogalandgata 53 har 2 p-plasser. I tillegg er det fellesparkering på borettslagets eiendom, samt gateparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette