Haugesund - Strøken leilighet med nydelig sjøutsikt - Heis/garasjeplass - Innglasset terrasse på 16 kvm!

Kleivane 28

Primærrom 101 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 9566 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2014
Prisantydning kr 3 990 000
Felleskost kr 2 374

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar leilighet med fantastisk beliggenhet i første rekke i sjøkanten på Rossabø Havn. Nydelig utsikt utover båthavnen, over til Torvastad mot Karmsundet og sjøen. Leiligheten ligger i fri andre etasje i bygg med heis og inneholder gang, 2 soverom, bad med vaskerom bak skyvedører og åpen kjøkken/stueløsning. Herlig, innglasset terrasse på 16 kvm med nydelig sjøutsikt og gode solforhold. Stor skyvedørsgarderobe i gang gir god oppbevaring- og lagringsplass. Tiltalende, helfliset bad og flott, hvitt kjøkken fra Friestad. 2 store soverom på henholdsvis 15 og 16 kvm. Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg og stor gjesteparkering. Forseggjort og pent opparbeidet fellesareal med grøntområde, ildsted og lekeplass. Velkommen på visning!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Romslig gang, 2 store soverom, bad med vaskerom bak skvyedører og åpen kjøkken/stueløsning. Innglasset terrasse med utgang fra stue/kjøkkenløsningen. - Nyere leilighetskompleks fra 2014 med god standard. - Strøken leilighet med liten bruksslitasje, flytt rett inn! - Nydelig en-stavs parkett og lyse, tidsriktige fargevalg. - Sikringsskap med automatsikringer, sentral Altibox. - Oppgradert kjøkken fra original standard i 2014. - Oppgradert med solskjerming på alle vinduer 2014. - Terrasse ble innglasset med foldedører i ca. 2015. - Moderne med balansert ventilasjon i leiligheten.

Beliggenhet

Prosjektet Rossabø Havn og leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Uansett vindu i leiligheten vil en stort sett ha utsikt utover vakkert sjølandskap. Her kan en finne roen i ny leilighet og med sjøen som nærmeste nabo. Med beliggenhet helt til sjøen, mot vest og med utsikt utover havet, vil det hver dag lages et flott bilde like utenfor leiligheten. På innglasset terrasse med foldedører har en gode solforhold ettermiddag. Med andre ord her ligger alt til rette for å slappe av og nyte dagene. Gå-turer eller joggeturer kan en legge langs Karmsundet. Kort avstand til både Haugesund sentrum og Norheim med Oasen storsenter og tilhørende fasiliteter. Gode bussforbindelse like ovenfor leiligheten.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover og ta til høyre like før Toyota. Ta derette første vei til høyre innpå Kleivane. Følg veien nedover mot sjøen og hold til høyre på veien Kleivane. Leiligheten ligger i det første bygget på høyre side godt merket med 28. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i garasjeanlegg. I seksjonering har leiligheten plass nummer 5 på venstre hånd. Ellers stor felles-gjesteparkering. Bod i garasjeanlegg merket med 7.2.1.

Oppvarming

Varmekabler på bad og peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 5 000
Eierskiftegebyr til Haubo kr 2 825
Total kr 9 047

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette