Hasseløy - Lekker leilighet med hage, båtplass, garasjeplass og trappefri adkomst - Eksklusivt kjøkken

Steffen Staalesens gate 36 A

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 3677 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1992
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 1 475

Beskrivelse/detaljer

Lekker leilighet i rolige og maritime omgivelser på Hasseløy. Med egen båtplass, hage, garasje og badstue kan denne leiligheten skilte med langt flere kvaliteter enn de fleste andre leiligheter. Leilighetens standard er god med blant annet meget påkostet kjøkken rikelig utstyrt med MIELE hvitevarer. Enkel trappefri adkomst med egen inngang, 2 soverom og sørvendt terrasse. Se video eller kom på visning for et korrekt inntrykk. Visning kan avtales når som helst og på kort varsel. Ta kontakt.

Innhold / standard

Leiligheten har egen inngang, ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom: Vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom, soverom/kontor, badstue og bad. Garasjeplass i lukket anlegg like under leilighetsbygget. 1 bod i felles bodanlegg. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er som resten av boligen innredet i lyse og behagelige farger. Fra stuen er det utgang til overbygd terrasse og hage. Terrassen er sørvendt. Det er en gjennomgående god standard i leiligheten. Klebersteinsovnen som står i stuen varmer godt og lenge. Stilig kjøkken som er betydelig påkostet med integrerte hvitevarer som stekeovn, micro-ovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Alle hvitevarer er fra MIELE og av høy kvalitet. Røros ventilatorhette. Kjøkkenet har rikelig med skapplass og egen barløsning med plass til 2 personer. Plate i rustfritt stål over kjøkkenbenken. Hovedsoverommet har stor garderobe med skyvedør. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Soverom 2 har stor garderobeløsning. Dette rommet er tidligere brukt som kontor. På badet er det fliser på vegger og gulv. Badet er utstyrt med nytt dusjkabinett, og ny baderomsinnredning. Rikelig med oppbevaringsplass i baderomsmøblene. Opplegg til vaskemaskin. Badstuen har Tylö ovn. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Tv og internett levert av GET, inkludert i felleskostnader. - Ny terrassedør - Nye vindu på begge soverom - Skyvedørsgarderobe i gang - Downlightsbelysning i stue, kjøkken og gang

Beliggenhet

Hasseløy - Sentralt i Haugesund På Hasseløy bor du med kort gangavstand til alt som Haugesund by kan tilby. Vil du ta deg en tur ut på kafè, restaurant eller uteplass er det gode muligheter for det. Det er også en egen kafè/pub på Hasseløy rett i nærheten av leiligheten. Ønsker du deg et liv nær byen samtidig som du ønsker å ta del i det maritime liv kan dette være en passende leilighete for deg. Attraktivt, rolig og etablert område ved sjøen. Leiligheten er sørvendt, ligger i 1. etasje og har enkel trappefri adkomst.

Adkomst

Leiligheten ligger på sørsiden av Hasseløy. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er egen parkeringsplass i garasje rett foran boden som tilhører leiligheten. Det er gjesteparkering rett nedforbi leilighetene.

Oppvarming

Det er klebersteinsovn i stue. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette