Åkrehamn - Lettstelt og flott leilighet i andre etasje - God standard - 2 soverom - Sportsbod

Sandskeivegen 46 E

Primærrom 56 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 6123 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 710

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt og flott leilighet på Tjøsvoll øst - Arealeffektive løsninger - Pent kjøkken med åpen løsning mot stue - Fullfliset bad - Eget vaskerom - Stor terrasse - Sportsbod - Lekeplass like ved - Godt med parkering

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, vaskerom, soverom x2 og stue/kjøkken. Parker bilen på i asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne lyse og praktiske leiligheten. Leiligheten ligger i andre etasje, like ved parkeringsplassen. Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken. Parkett er gjennomgående i de fleste rom i leiligheten. Det er også vedfyr i stue, som sørger for både den rette varmen og stemningen. Utgang til leilighetens terrasse fra stuen. Luftig og flott utsikt. Kjøkkenet er praktisk og pent, med hvite fronter. Levert av Drømmekjøkkenet. Det er nok av lagringsplass i kjøkkeninnredning, og godt med naturlig arbeidslys fra vindu like over kjøkkenbenk. Flott fullfliset bad, med mørke fliser på gulv og hvite på vegg. Dusjkabinett og badersomsinnredning i hvit utførelse. Stort speil på vegg. Fra baderommet har man inngang til gang og hoved-soverom. Hoved-soverommet er av god størrelse, og man har her samme flotte parkett på gulv, samt delikate fargevalg på vegg. Inngang til vaskerom, som også har dør inn til stuen. Barne-soverom like ved. Samme gode standard også i dette rommet. Balansert ventilasjon. Det er lagt inn fiber fra Altibox i leiligheten.

Beliggenhet

Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Godt med parkering i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Skiftet termostat til varmekabler på bad Mars 2019. - Følgende endringer i egenerklæring: pkt 6 sprekkdannelse i glasuren ved pipen er fikset av veldes Malerservise. Pkt 12 det er skiftet filter i ventilasjon 1 gang PR. År

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 44 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 45 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette