Søre bydel - Lys og tiltalende 4-roms leilighet over 2 plan. Egen inngang. Barnevennlig og sentralt.

Valhallgata 7 c

Primærrom 81 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 3221 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 640 000
Andel fellesgjeld kr 84 829
Totalpris kr 1 724 829
Felleskost kr 3 484

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk leilighet over 2 plan - God stue med solrik terrasse - Pent IKEA kjøkken - god skap og benkeplass - Bad/wc med fliser på gulv og dusjkabinett. - 3 gode soverom - Vindfang med garderobeplass - Egen separat inngang

Innhold / standard

Meget praktisk og tiltalende 4-roms leilighet over 2 plan i byggets 1. og 2. etasje. Leiligheten inneholder vindfang med garderobeplass. Kjøkken med pen hvit innredning fra IKEA med integrerte hvitevarer. Spiseplass. "vaskerom" i bod under trapp. Lys stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til vestvendt solrik terrasse. Trappegang opp til 2. etasje som består av mellomgang og 3 soverom. Tiltalende bad/wc med fliser på gulv. Dusjkabinett. I tillegg er det en stor kjellerbod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært boligområde med gangavstand til sentrum. Barnehage og skoler like i nærheten. Kort avstand til butikker og offentlig kommunikasjon. Lekeplass rett utenfor.

Adkomst

Kjør østover på E39 ved Opel-bygget, og ta første vei til venstre. Kjør rett nordover til du får blokken på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Kart

Del dette