Innflytningsklar leilighet - Flott kjøkken, 2 soverom og solrik terrasse - God lagringsplass!

Beryllvegen 2 B

Primærrom 57 m²
Bruksareal 59 m²
Tomt 4360 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 390 000
Felleskost kr 700

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktig og innflytningsklar leilighet i fri 2. etasje. God planløsning og inneholder gang med oppgang til stort lagringsloft, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Holder normalt god standard med tidsriktige fargevalg på vegger og flott kjøkken. Utgang fra stue og kjøkken til herlig og solrik terrasse. Utvendig bod og fast biloppstillingsplass like utenfor. Velkommen på visning av Beryllvegen 2B!

Innhold / standard

I 2. etasje: Gang, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg utvendig bod og stort lagringsloft over leiligheten. Flott bad med belegg på gulv og baderomstapet på vegg. I gulvet er det varmekabler. Vask, speil med belysning, dusjhjørne med to glassdører, toalett, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Varmtvannstank. Romslig hovedsoverom med plass til nattbord og dobbeltseng. Det er to garderobeskap i rommet. Bod med god oppbevaringsplass. Luftig stue med plass til både sofa og spisebord. Utgang til solrik terrasse med et areal på rett under 8 kvm. Flott kjøkken med friskt fargevalg på vegg og medfølgende komfyr. Oppgang fra gang til lagringsloft med ca. 1,7 m takhøyde på midten av loftet (det høyeste punktet). - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2002. - Leiligheten holder normalt god standard. - Malt gang, kjøkken, kontrastvegg stue og soverom 2 i 2018-2019 i tidsriktige fargevalg. - Skyvedørsgarderobe i gang fra 2016. - Sikringsskap med automatsikringer. - Innlagt tv og internett fra Altibox.

Beliggenhet

Beryllvegen 2B har flott beliggenhet i nordre bydel. På terrasse i fri andre etasje kan en nyte solrike dager på terrassen vendt mot sør gir gode solforhold fra tidlig dag til utpå kvelden. I nordre bydel og i Beryllvegen 2B bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Fra leiligheten er det ca. 800 m i luftlinje til Austrheim barneskole, skoleveien er trygg med gangbro over hovedveien. En har enda kortere avstand til butikk, frisør, gatekjøkken og ikke minst barnehager. Med andre ord et meget familievennlig område. Ønsker en familien å gå tur i naturen eller en rett og slett ønsker treningsmuligheter i nærområde. Kan nordre bydel by på en rekke flotte i turområde i umiddelbar nærhet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvatnet. Videre fra Austrheim barneskole har en trygg skolevei gjennom friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også alle aktivitets mulighetene rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

Adkomst

Fra Statoil beninstasjon følg Austrheimsvegen i østelig retning. Når en passerer Udland kirke på venstre side av veien ta første vei til venstre. Følg veien og ta andre vei til høyre. En vil da først få to eneboliger på venstre hånd, deretter vil en få leilighetskomplekset på venstre side av veien. Leiligheten ligger da som siste endeleilighet i 2. etasje. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass på tomten til sameiet. Plass nummer 1 fra leiligheten på høyre side av parkeringsplassen.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr på kjøkkenet medfølger i handelen. - Fra 1 aug 2019 øker fellesutgiftene til kr 1 200,- pr mnd.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette