Hordaplass / Skeisvang - pen 3-roms omsorgsbolig (andel) - solrik terrasse - felles dagligstue. Ingen forkjøpsrett

Rogalandgata 180

Primærrom 71 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 4607,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2005
Prisantydning kr 1 020 000
Andel fellesgjeld kr 417 829
Totalpris kr 1 437 829
Felleskost kr 6 257

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende og hjemmekoselig omsorgsbolig i 2. etasje med heis. Inneholder: gang med garderobe og dørtelefon. Bad med kabler, dusj, servant i seksjon, opplegg vaskemaskin og tørketrommel. To gode soverom med skapplass. Godt møblerbar stue for salong og spiseplass, utgang solrik terrasse. Åpen kjøkkenløsning, overskap med foring til tak, god benkeplass med fliser over. Ny kran. Komfyr medfølger, avtrekssvifte over fungerer ikke. Romtermostat, ventilasjon (nylig sjekket) og brannsprinkling. Stor bod/walk-in. Felles dagligstue med de andre beboerne, samt mulighet for å leie seg gjesteleilighet. Heis i bygget. Parkering/gjesteparkering på eiendommen. Busstopp rett utenfor, Skeisvann og fine turområder i nærheten. Bare eldre over 60 år eller uføretrygdede, med pleie og omsorgsbehov, som er andelseiere i boligbyggelaget og som er utpekt av Haugesund kommune, kan være andelseiere.

Innhold / standard

2. etasje: gang, kjøkken/stue med utgang til solrik terrasse, bad og to soverom. Bod/walk-in. Felles dagligstue med de andre beboerne, samt mulighet for å leie seg gjesteleilighet. Oppsummering takstmann:: Enkel og grei leilighet som er ekstra tilpasses for eldre/uføre personer. Dette er f eks ekstra håndtak og lett tilgjengelighet. Leiligheten fremstår generelt som velholdt og pent brukt. Leiligheten bærer allikevel preg av naturlig elde. Det er ingen vesentlige anmerkninger, men alder tilsier at noe vedlikehold må forventes. Se vedlagte Våtromsrapport og selgers Egenerklæring for ytterligere info.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet ved Skeisvann. Området byr på flotte turområder i Haraldsvang, Djupadalen m.m. Busstopp like utenfor bygget. Flere matbutikker i nærområdet. Kort rusletur til sentrum.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du nordover i Rogalandgata. I bunnen av bakken tar du så inn til venstre og du har bygget på høyre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badet. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Fra vedtektene (følger vedlagt); Bare eldre over 60 år eller uføretrygdede, med pleie og omsorgsbehov, som er andelseiere i boligbyggelaget og som er utpekt av Haugesund kommune, kan være andelseiere. Haugesund kommune kan stå som eier av inntil 30% av andelene. Forøvrig kan bare enkeltpersoner (fysiske personer) være andelseiere i borettslaget. Ingen enkeltpersoner (fysiske personer) kan eie mer enn en andel. Den som har ervervet en andel, må godkjennes av styret for at ervervet skal bli gyldig overfor laget. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Det er ingen forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget eller HAUBO-medlemmer. Det gjøres oppmerksom på at prisen på borettsinnskuddet er beregnet på grunnlag av vedtektene. Kjøper og selger av andelen aksepterer beregningen som her er lagt til grunn. Det kan ikke avtales høyere beløp enn kr 1.020.000,-. Komfyr medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på denne. Det foreligger ikke energimerke for denne boligen. Konferer megler ang. regler for dyrehold. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette