Kjekk enebolig med supersentral beliggenhet i Skudeneshavn - Alt på et plan - Lettstelt - Garasje!

Gamle Syrevegen 4

Primærrom 89 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 710 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1962
Prisantydning kr 2 050 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk og godt vedlikeholdt enebolig i Skudeneshavn - Flott og usjenert beliggenhet på et lite høydedrag - Gangavstand til alt man trenger - Ny kledning og terrasse 2018 - Stue pusset opp 2017 - Nytt el anlegg 2014 - Alt på en flate - Lettstelt - Hagestue - Garasje Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Vindfang, gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Kjekk og lettstelt enebolig sentralt beliggende i Skudeneshavn. Her har man gangavstand til alt man til daglig vil ha behov for. Boligen er godt vedlikeholdt, og det ble i 2018 byttet både kledning og terrasse. El-anlegg oppgradert i 2014. Boligen er innredet over en etasje, og er meget lett å vedlikeholde. Stor og lys stue med store vindusflater. Stuen er pusset opp i 2017.

Beliggenhet

Meget sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 51 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 52 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette