Naust til Ålfjorden med god standard og solid kai

Brattestø naust

Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 81 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjørevei helt frem. Felles parkeringsplass like ovenfor naustet. - Fint innredet naust med støpt kai med trebrygge. - Vannklosett med septiktank, borehull med god kapasitet, flislagt bad med varmekabler og dusjkabinett, garderobe, varmepumpe med mer. - Innholder: Disponibelt rom med sengeplass, naustrom med flislagt gulv, flislagt bad, garderoberom med trapp opp og loftsetasje med stue med skillevegg mot kjøkkeninnredning med int. stekeovn og koketopp og stue med vindu bak lemdører.

Innhold / standard

Naust 1. etg.: Doble lemdører i front av stort naustrom med flislagt gulv, panelte vegger og innlagt belysning. Det er et disponibelt rom med køyseng for overnattingsmulighet. Flislagt bad med varmekabler, dusjkabinett, moderne servant med hyller, vvb, fuktstyrt vifte i tak og vannklosett. Inngang til naustet også fra baksiden hvor man da ankommer en gang med flislagt gulv, panelplater på vegger, garderobe og ny fin trapp opp til loftsetasjen med en nyere varmepumpe plassert i trappa. Liten utvendig bod i flukt med naustet som ikke er medregnet i arealet er snekret på utsida av naustet. Boda rommer trykkpumpe, vannledninger og en liten panelovn. Denne er ikke omsøkt og godkjent i Sveio Kommune. Loft: Rommet er delvis avdelt med skillevegg mellom kjøkken og stue. Kjøkkeninnredning med int. stekeovn, kokeplate, nedfelt vask i laminatbenkeplate og overskap. I stua er det dobbel lemdør foran glassvindu med flott utsikt på sjøen. Det er hvitbeiset panel i skråvegger og eikeparkett på gulv. Innredning har vært gjort av forrige eier og naustet var innredet i 2011. - Betongpanner på tak. Støpt såle. - Støpt kai med trebrygge og integrert trapp for enklere ombordstigning i båt. - Ile på 2 tonn ligger utenfor kaien, men blåsa er borte. Man må dykke ned og feste ny blåse til ilen. - Innlagt belysning og stikkontakter i hele naustet. - Nyere septiktank er etter skriftlig avtale med grunneier plassert utenfor tomt på oppsiden av parkeringsplassen. Godkjent utslippstillatelse datert 07.11.2011. Tømming av tank hvert 4. år per dags dato. Man kan bestille ekstra tømming ved behov. - Samme avtale med grunneier gjelder også det nye borehullet som også er plassert like ved parkeringsplassen på grunneiers eiendom. Borehullet er eget for dette naustet med ekstra kapasitet og ledningsnett for å kunne tilby tilknytning for naboer. - Utvendig vannkrane er montert på naustet. - Sikringsskap med automatsikringer. - Tidligere eier oppførte og innredet naust over tid. Det var Sveio Byggservice som "reiste" bygget. Ny eier har pusset opp en del og økt standarden i sin eiertid. Det elektriske ble utført av Frøvik Elektro. - Kjørevei ned til naustene hvor vedlikehold deles på brukerne. I følge selger har utlegg vært rundt kr. 400 per år.

Beliggenhet

Eiendommen ligger lunt og fint til på Brattestøfeltet. Opparbeidet vei helt inn til naustet. En liten kjøretur unna Førde med nærbutikk. Naustet ligger nokså langt ute i Ålfjorden og man har kort båttur ut til hele sunnhordlandsbassenget med alt det tilbyr av godt fiske og nydelig skjærgård med mange spennende destinasjoner som man når med en vanlig skjærgårdsjeep.

Adkomst

Brattestø. Kjør nordover forbi Førde i Sveio og ta av ved Håvardsholm. Følg veien til skilt Brattestø, og deretter videre 3-400m til vei til høyre med bom (åpen). Kjør til endes og hold høyre/rett frem. Naustet er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Parkering på felles biloppstillingsplass.

Oppvarming

Varmepumpe og annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette