KOPERVIK - Byggeklar boligtomt på 861 kvm med sentral beliggenhet - Foreligger rammetillatelse for 2-mannsbolig

Rusnesvegen

Tomt 861 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 150 000

Beskrivelse/detaljer

- Byggeklar boligtomt på 861 kvm (planert) - Vann og kloakk ligger på tomten - Foreligger rammetillatelse til 2-mannsbolig (147 kvm pr bolig) - Godkjent å bygge dobbel garasje på tomten (40 kvm) - Meget sentral beliggenhet - Selger har sjekket grunnforhold - Selger har gravt bort fjellknaus - Det er lagt betongplate (som avlastning til betongrør 5 meter under bakken)

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Kopervik. Gangavstand til alt byen kan tilby, bl.a barnehage, barneskole (like i nærheten av den planlagte barneskolen), ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, kino, kjøpesenter og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: ta inn mot Kopervik inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen ca 2,3 km og ta til venstre med skilt "Rusnesvegen". Ta så til høyre inn på grusveg og tomten kommer rett frem.

Parkeringsforhold

Det er godkjent å bygge en dobbel garasje på tomten. Ellers parkering på gårdsplass.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendommen. - Det er krav om opparbeidelse av veg før byggestart. Se info i salgsoppgave og kontakt Karmøy kommune for spørsmål.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette