Renoveringsobjekt med bolig og en dobbel garasje og 2 enkle garasjer.

Kårhusvegen 7

Primærrom 98 m²
Bruksareal 207 m²
Tomt 1180 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Innh.: vindfang, gang, wc, vaskerom, 3 soverom, garderoberom, disponibelt rom (tidligere brukt som soverom), bad med dusjkabinett, vegghengt toalett, belegg/varmekabler på gulv. Kjøkken og vinkelstue m/varmepumpe og vedovn samt utg. terrasse. U. etg.: bod og 2 enkle garasje med porter. Lagringsloft. - Frittstående dobbel garasje - Stor tomt og mye hage.

Innhold / standard

Tretrapp opp til inngangsparti og inngang via nyere ytterdør til vindfang med laminatgulv samt panelt og malt tak. Wc med belegg på gulv, toalett og liten servant. Vaskerom med belegg på gulv, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og fryseboks. Gang med åpen løsning inn til stue, laminatgulv, malt panel på vegger/tak. Soverom1 med belegg på gulv, hvitmalt br. panel med malt strie over og luke med nedtrekkbar stige opp til kaldloft. Garderoberom/bod med laminatgulv, tapetserte vegger og fastmonterte hyller. Disponibelt rom (tidligere soverom hvor vindu nå er blendet igjen, men kan åpnes igjen). Belegg på gulv og umalte plater på vegger. Dobbelt soverom2 med innebygde skaper som mangler fronter. Utgang til terrasse, belegg på gulv og tapetserte vegger. Soverom3 med belegg på gulv og innebygde skaper. Bad med varmekabler og belegg på gulv, dusjkabinett, vegghengt toalett, baderomsinnredning med fire underskap og to speilskap, spotter over vask, takplater og FiboTrespo plater på vegger. Kjøkken med skyvedør til stue. Innredningen har plass til oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, fliser mellom innredningene, malte panelplater på vegger og takplater. Vinkelstue med malte veggplater, takplater, laminatgulv, vedovn med glassdør, varmepumpe, utgang til terrasse med trapp videre ned til hage og åpen himling for god takhøyde i innerste del av stua. Moderne tapet mot sør og hvitmalt panel i himling. U. etg.: Under terrassen ved inngangspartiet er det en stor bod som er brukt som hønsehus. To enkle garasjer i flukt med boligens underetasje. Støpt gulv, port og portåpner samt innlagt belysning. 2 vindu i garasjen som er mot yttervegg. Innvendig dørgjennomgang mellom garasjene. Dobbel frittstående garasje med stor port i front (portåpner medfølger), sidedørsinngang, betongpanner på tak, stående trekledning og støpt grunnmur. Utebelysning på garasjen. Støpt gulv, vindu for dagslys, innlagt belysning og stikkontakter samt fastmonterte hyller for ekstra lagringsplass. Lekehytta som står på eiendommen medfølger ikke kjøpet da det var en gave. - Boligen anses som et totalt renoveringsobjekt. Sprekk i grunnmur og lekkasje i tak. Bad og vaskerom bør renoveres. Bør totalrenoveres utvendig. Viser ellers til vedlagt tilstandsrapport fra takstmann. - ADSL Internett fra Telenor. - Platet rundt åpningen til loft for lagring av julepynt etc. - Nyere pipehatt på pipa. - Varmtvannsbereder fra 2017.

Beliggenhet

Fint beliggende litt for seg selv nederst på Kårhusfeltet i Nedre Vats.

Adkomst

Ta inn ved sykehjemmet og opp mot Kårhusfeltet. Ta så til høyre igjen umiddelbart og følg veien til endes. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Dobbel frittstående garasje. To enkle garasjer. Og på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Fuglehus ved tunet og lekehytte følger ikke med i handelen - Iflg selger ble det under oppryddingen observert rotte skit, men ventilen som manglet under trappen, som kan ha vært en mulig inngang for dem, er nå byttet ut med en ny. Se også vedlagt egenerklæring.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette