Ny bolig med stort kjøkken i hvit høyglans finish - Lekkert bad med høy standard og eget vaskerom

Moksheimtunet 32

Primærrom 110 m²
Bruksareal 115 m²
Tomt 2033 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2016
Prisantydning kr 2 890 000

Beskrivelse/detaljer

Helt ny bolig med svært gode kvaliteter. Her er det innredet smakfullt og tidløst; dette vil holde seg stilig i lang tid fremover. Det er ekstra stor kjøkkeninnredning hvor det er valgt hvit høyglans finish på overflatene. Badet er, som resten av boligen, tidsriktig innredet i farger som er enkle å bli glad i. Med solrik beliggenhet, nær turområder og "tøffelavstand" til stor dagligvareforretning er dette en plass og trives.

Innhold / standard

Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse vendt mot sørvest. Ekstra stort kjøkken i hvit høyglans utførelse. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord. Badet er helfliset og har stilren baderomsinnredning og speil med belysning. Badet har dusjhjørne, vegghengt toalett og et eget separat vaskerom. Samtlige 3 soverom er av god størrelse. Fliselagt gang med varme i gulv. Boligen fremstår moderne og er i alle rom innredet med moderne og behagelige fargevalg. Boligen er utstyrt med blant annet: - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning - TV og internett fra Altibox fra Haugaland kraft Slik er rominndelingen: 1. etasje: Gang, 2 soverom, bad og vaskerom. Utvendig bod. 2. etasje: Stue, kjøkken og soverom.

Beliggenhet

Vormedal - Moksheim Attraktivt boligfelt for barnefamilien med flere lekeplasser for de minste. Dagligvarene får du på Coop Extra like ved. Det er under 3 km til Oasen Storsenter. Her finner du det meste du trenger i et mangfold av butikker. I tillegg er det stort treningssenter og et utvalg av restauranter/kafeer. Du kan sykle til Norheim på etablerte sykkelstier. Gode bussforbindelser til Norheim og Haugesund. Det er gangavstand til ungdomsskolen på Vormedal, Mykje barneskole, svømmehall og barnehager. Det er kort vei til flotte turområder.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen grunn like ved inngangsdøren. Det er også egen parkering som kan benyttes av gjester.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler på badet og i gangen nede. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det vil bli avholdt 1-årskontroll før overtakelse, i følge selger. - Møbler og utstyr i leiligheten er kun plassert der med tanke på visning. Disse medfølger ikke i handelen. - Lav dokumentavgift - kun av tomteverdien kr 900 000,-. - Dette er et sameie uten fellesutgifter. Hver enkelt tar ansvar for vedlikehold og forsikring av egen seksjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette