Enebolig med fantastisk flott utsikt mot Karmsundet - Landlig og solrik beliggenhet - Kort veg til barnehage og skole!

Tunvegen 34

Primærrom 146 m²
Bruksareal 210 m²
Tomt 1028 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1963
Prisantydning kr 2 250 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig med flott beliggenhet - Nydelig utsikt mot Karmsundet - Eiendommen ligger landlig og solrikt til - 3 soverom, stue og kjellerstue - Stor tomt - Garasje - Nærhet til barnehage og skole

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, kjellerstue, bod x3 og garasje. 1. Etasje: Vindfang, gang, bad, vaskerom/wc, soverom, kjøkken og stue. Loft: Gang og soverom x2. - Stor og romslig enebolig med et uforløst potensial - Boligen ligger flott til på en nydelig utsiktstomt - Stor og romslig hage, med gode solforhold - Rolig område, uten gjennomgangstrafikk - Fra eiendommen har man kort avstand til barnehage og skole - Boligen har 3 soverom, stue og kjellerstue - Nylig oppusset gang og trapp opp til loftsetasje - Arbeider tilknyttet offentlig påkobling av offentlig avløpt er igangsatt, og vil bli ferdigstilt av selger før salg. - Stuen er av god størrelse med utgang til terrasse - Stort kjøkken med enestående utsikt mot karmsundet - Garasje i flukt med boligen - Tomten og utsikt bør besiktiges for riktig inntrykk

Beliggenhet

Tunvegen 34 ligger fint til i meget rolige omgivelser like i nærheten av Storasundfeltet på Torvastad. Eiendommen har en fantastisk flott utsikt mot Karmsundet. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Fra Haugesund: følg RV-47 sørover og ta til høyre like etter Karmsund bro og ta deretter til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 3 km og ta til høyre inn på Tunvegen. Følg deretter vegen og hold til venstre. Boligen kommer som hus nr 2 på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette