SKUDENESHAVN - Flott hytte m/panorama sjøutsikt - Basseng - Ca 25 meter sjølinje - Stor (2796 kvm), usjenert og nydelig opparbeidet tomt - Sjelden mulighet

Austre Karmøyveg 592

Primærrom 72 m²
Bruksareal 79 m²
Tomt 2796 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 4
Byggeår 1995
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott og innholdsrik fritidsbolig - Panorama sjøutsikt - Basseng (pumper opp sjøvann) - Ca 25 meter sjølinje - Nydelig opparbeidet og usjenert tomt - Sjelden mulighet - God standard - 16 sengeplasser - Bør ses og oppleves - God parkering på egen tomt - Selges delvis møblert

Innhold / standard

Hytta er innredet med alt på ett plan og inneholder: gang, wc, dusjrom, 4 soverom, stue/kjøkken 2 boder og anneks. Hytta ble opprinnelig bygd i 1995 og holder god hyttestandard. Soverom mot sjø ble innredet i 2014 og anneks ble bygget i 2012 - Flott villmarksspanel på fasade - Glassfiberbrønn med ny pumpe i 2018. Pumpe ligger i krypkjeller. Vannet har blitt testet, alt ok i følge selger. - Wc har forbrenningstoalett. - Ny pumpe til basseng i 2018)

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i usjenerte omgivelser og panorama sjøutsikt. Flotte turområder like i nærheten. Kort kjøretur både til Kopervik og Norges sommerby Skudeneshavn.

Adkomst

Fra Skudeneshavn sentrum: ta opp Kirkevegen i retning Kopervik. Følg vegen 7,2 km og hytta kommer på høyre side. Fra Kopervik: ta inn på Austre Karmøyveg ved rundkjøringen på Eide. Følg vegen 11,8 km og hytta kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

På egen gårdsplass.

Oppvarming

Vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Salong i stue m/bord og det grønne skapet medfølger ikke i handelen men kan kjøpes. - Spisebord m/stoler, gyngestol, private bilder, gamle redskaper som henger på veggene, kjøkkenredskaper m/bestikk tallerkener osv, rødmalt benk utenfor, bedehusbenk m/inngang, sallong v/basseng, gassgrill, rustfri kjøkkenbenk, kano, hvit stol på baksiden og slipestein følger ikke med i handelen og kan ikke kjøpes. Resterende som står i hytta og utenfor hytta på visning medfølger i handelen. - I følge selger er ikke utbygg og anneks søkt om og godkjent av Karmøy kommune. - Grovvann går ned i bekk i grense, ifølge selger - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Kart

Del dette