Valevåg - Kjekk bolig oppført i 1997 med alt på et gulv - Lettstelt uteområde med gressplen og terrasse.

Dampskipshaugen 4 A

Primærrom 82 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 469,8 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1997
Prisantydning kr 1 290 000

Beskrivelse/detaljer

Kjekk og lys bolig med flott beliggenhet i Valevåg. Lettstelt med alt på et plan og inneholder gang, bod med sluk i gulv, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. I tillegg utvendig bod like ved inngangsdøren. Holder normalt god standard med standard fra byggeår 1997. Parkering like utenfor i gårdsrom samt tomt med romslig gressplen og terrasse. Velkommen på visning av Dampskipshaugen 4A!

Innhold / standard

Alt på et gulv og inneholder: Utvendig bod, gang, bod med sluk, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i Dampskipshaugen 4A. God plass til sko- og annet yttertøy. Like ved finner en bod med sluk i gulvet, oppbevaringsplass og varmtvannstank. Med sluk i gulvet og vanntilkobling er dette et potensielt vaskerom om ønskelig. To soverom i boligen. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med 4,5 garderobeskap. Romslig bad med belegg på gulv, varmekabler og baderomsplater på vegg. Flott, nyere innredning med grå fronter, speil med belysning, toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Stue med store vindusflater for godt med naturlig lys og utgang til terrasse og hage. Plass til større sofa og annet ønsket innredning. Videre til stort kjøkken-rom med god plass til stort spisebord. Kjøkken fra byggeår med lyse fronter. - Nyere bolig oppført i 1997 som holder normal standard. - Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår 1997. - Badet er fornyet med flott, grå baderomsinnredning. - Originalt, pent kjøkken fra 1997 med lyse, hvite fronter. - Sikringsskap med automatsikringer og sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Flott og fri beliggenhet sentralt i Valevåg. Nærhet til flere flotte turområder, badeplasser, butikk, barnehage og skole.

Adkomst

Følg E39 nordover mot Stord, like før Bømlafjordtunnel ta avkjørsel til høyre. Følg veien mot Valevåg, forbi avkjørsel til Tittelsnes. Ta deretter fjerde vei til høyre innpå Kjosanesvegen. Følg veien og ta andre vei til venstre opp bakke. En får da Dampskipshaugen 4A som andre bolig på venstre side av veien. Del av tomannsboligen som ligger nærmest veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i gruset gårdsrom.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette