FELLESVISNING 20/08! Nyere og innholdsrik enebolig beliggende i rolige omgivelser - Solrikt - 5 soverom - Nyere garasje!

Hindaråkervegen 35

Primærrom 189 m²
Bruksareal 203 m²
Tomt 352 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2004
Prisantydning kr 2 790 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Yttergang, toalettrom, vaskerom, gang, kjellerstue, garderoberom og bod. 1. Etasje: Entré/gang, bad og stue/kjøkken. 2. Etasje: Gang og 5 soverom. Parker bilen i nyere garasje eller gårdsrom, og ta deg videre inn i denne nyere og innholdsrike familieboligen. Boligen ligger kjekt til i rolige omgivelser, med korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Barnehage, skole, idrettsanlegg og dagligvarebutikk like i nærheten. Det første som tar en i mot i Hindaråkervegen 35 er en lys og flott gang. Tidsriktige og delikate overflater gir et luftig og pent førsteinntrykk. Stor skyvedørsgarderobe for yttertøy. Stort fullfliset bad, med både dusjnisje og badekar. Praktisk og rommelig innredning, spotter i tak og varmekabler i gulv. Stuen har åpen løsning inn mot kjøkken. Parkett på gulv, ildsted, varmepumpe og utgang til terrasse. Spotter i tak. Kjøkkenet er solid, med mye oppbevaringsplass. Stor og god arbeidsflate på kjøkkenbenk. Integrert mikro og komfyr, fliser på gulv og spotter i tak. Loftsetasjen er bygget på over inngangsparti av selger. Man har her da fått tilgang på 2 soverom ekstra, og har totalt 5 soverom tilgjengelig i denne etasjen. Samtlige av god størrelse. Stor kjellerstue med lyse overflater og fliser på gulv. Vaskerom og praktisk garderoberom like ved. I gangen inn mot kjellerstuen har selger fått satt inn en skyvedørsgarderobe, som gjør at man får et ekstra rom for lagring her. Bi-inngang i kjeller. Uteområdene er meget lettstelte, med store solrike terrasse-områder. Selger har nylig satt opp garasje, og ellers lag belegningsstein og oppgradert inngangspartiet.

Beliggenhet

Flott og landlig beliggenhet i Visnes. Tomten ligger meget sentralt til på Avaldsnes, med alt av hva man til daglig vil måtte ha behov for, like rundt hjørnet. Her har man barnehage, barneskole og ungdomsskole, i tillegg til turområder, butikk, bank, apotek, frisør og dagligvarebutikker. Kun en kort spasertur unna finner man et av de flotteste idrettsanleggene i Karmøy. Flotte turmuligheter og natur i Visnes. Her finner man også mye interessant historie, fra da Visnes var en sentral aktør innen kobber og gruvedrift.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette