Haugesund / Kvala - Bolig med renoveringsbehov på flott utsiktstomt

Gurivegen 5

Primærrom 114 m²
Bruksareal 130 m²
Tomt 860 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 4
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott utsiktstomt, ca 860 kvm - Bolig over 3 plan - Stor stue med vedovn - Kjøkken med furu innredning - 3 soverom - Bad med dusjkabinett - Gjestetoalett på hovedplan - Noen nyere vindu, noe oppgradert el. anlegg - Boligen har behov for oppussing - Barnevennlig beliggenhet tett på Kvala senteret

Innhold / standard

Bolig over 3 plan. Inneholder i kjeller: soverom, bad/wc med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Mellomgang. Kjøkken, bod/disp.rom, toalett og bod. Hovedplan: Vindfang, mellomgang med garderobeplass. Toalett med servant. Romslig stue med vedovn. Godt kjøkken med furu innredning. Opplegg for oppvaskmaskin. Fliser over benkeplate. Spiseplass. Loftet består av gang, kott og 2 soverom. Boligen holder eldre standard og oppussing må påregnes.

Beliggenhet

Boligen har en barnevennlig beliggenhet i Gurivegen på Kvala, sentralt i forhold til butikker, skole, barnehage og idrettsanlegg. Kvalasenteret ligger en kort spasertur unna med bl.a. apotek, dagligvarebutikk, Europris og frisør.

Adkomst

Ta av til høyre i rundkjøring med Circle K. Ta deretter første sving inn mot høyre. Følg veien opp til det står skiltet Gurivegen opp til venstre.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på egen grunn.

Oppvarming

Vedovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Boligen er registrert i kommunen som tomannsbolig, men brukes pr i dag som en enebolig.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Kart

Del dette