AVALDSNES - Stort næringsbygg m/isolert lager- og produksjonshall m/tilhørende kontorfasiliteter

Røkleivvegen 17

Tomt 1447,1 m²
Boligtype Produksjon
Eierform Fast
Byggeår 1981
Prisantydning kr 3 200 000

Beskrivelse/detaljer

- Det er 100 % av aksjene i Bårdsen Eiendom AS som selges. - Stort næringsbygg på totalt 709 kvm (BRA) - Isolert lager- og produskjonshall på ca 450 kvm (takhøyde på ca 5 meter under dragere) 1 industriport - Tilbygg lager på ca 80 kvm med port (3,5x3 meter), 3,3-4 meter takhøyde - Kontordel på ca 90 kvm (kundemottak/kontor, kontor, teknisk rom, wc, spisesttue, dusjrom) - Loft på 90 kvm - Garasje/skur på 30 kvm (BTA - 1447 kvm tomt

Innhold / standard

Bygget inneholder: Hovedetasje: produksjonshall, kundemottak/kontor, gang, kontor, teknisk rom, wc, spiserom og dusjrom. Tilbygg lager ble påbygget i 2007. Garasje/skur med enkel standard. Bod m/kompressor. Loft: stort lagringsrom samt bod. Bygget er velholdt og velfungerende. Det er bygd med betongelementer som har lite vedlikehold og lang levetid. Diverse punkterte vinduer samt 2 knuste ruter. Se tilstandsrapport i salgsoppgave for mer informasjon.

Beliggenhet

Beliggende i landlige omgivelser på i Visnes på Avaldsnes.

Adkomst

Fra Shell-select på Avaldsnes. Følg RV- 47 sørover og ta til høyre i rundkjøringen inn på Visnesvegen. Følg vegen 3,5 km og ta til venstre inn på Røkleivvegen. Ta til høyre etter ca 150 meter.

Parkeringsforhold

På rommelig gårdsplass

Oppvarming

2 stk varmepumper og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Da oppdraget gjelder formidling av eiendom som ikke er egnet brukt til bolig- eller fritidsformål er oppdraget å anse som næringsmegling, jf. eiendomsmeglingslovens § 1-4 nr. 3. Følgende bestemmelser under eiendomsmeglingsloven skal således ikke ha anvendelse: § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, §§ 6-7 til 6-10, kapittel 7 og § 8-8 Det er 100 % av aksjene i Bårdsen Eiendom AS. Selgers regnskapsfirma (evt advokat) vil så lage en utregning og avtale som så skal godkjennes av selger/kjøper. Kompressor i bod medfølgeren i handelen. I følge tegninger så er ikke garasje/skur og utebod søkt om til kommunen. Alt som står i bygget på visning (med unntak av diverse maskiner som er solgt) medfølger i handelen. Det er penger på konto i firmaet og ingen gjeld. Dette blir så tatt med i regnestykket når salgsavtalen skal lages.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 80 000
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 9 200
Total kr 90 422

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette