VISNINGSHELG! Skjoldastraumen – Betydelig renovert(2017/2018) - 4 soverom – Ny kledning, vinduer, nytt tak og drenering

Nedstrandsvegen 324

Primærrom 133 m²
Bruksareal 163 m²
Tomt 1955 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 990 000

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Enebolig med betydelige oppgraderinger (2017/2018). Nytt tak, ny kledning, nye vinduer og dører. De aller fleste rom er renovert og boligen inneholder 4 soverom. Ute er det planert og opparbeidet gårdstun og det er drenert rundt boligen. Her oppe er det meget solrikt og tomten er lun. Kort vei til sentrum av Skjoldastraumen med skole, barnehage og butikk.

Innhold / standard

Stuen har utsikt utover landskapet. I stuen er det montert vedovn. Helt nytt kjøkken med klassiske hvite profilerte fronter. Godt med lagringsplass i høyskapene. Kjøkkenet har fliser over kjøkkenbenk. Boligen har totalt 4 soverom, 2 i hver etasje. Badet er utstyrt med plater på vegger og belegg på gulv. Stor baderominnredning og varmekabler i gulv. I tillegg til badet er det gjestetoalett nede. Lagringsplass i bod i kjeller og på vaskerommet. Det er garasje i boligen. Teknisk info om boligen: - Nye vinduer - Ny kledning - Nytt tak - Ny vannpumpe - Det er drenert rundt hele huset Boligen har følgende rominndeling: 1. etasje: Gang, toalett, vaskerom og 2 soverom. Garasje og bod. 2. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Beliggenhet

Skjoldastraumen/Lindanger Beliggende i landlige omgivelser på en solrik og lun tomt. Eiendommen befinner seg ca. 3 km fra sentrum i Skjoldastraumen. Der er det skole, barnehage og aktivitetstilbud.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

God plass til parkering i gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Varmekabler på bad i overetasjen. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger mtp. antall soverom og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette