"Olas Trafikkskole-bygget" - særdeles profilert næringseiendom med leilighet og stor asfaltert parkeringsplass.

Spannavegen 58

Primærrom 78 m²
Bruksareal 414 m²
Tomt 1354 m²
Boligtype Kombinasjonslokaler
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 7 490 000

Beskrivelse/detaljer

Særdeles profilert næringseiendom over to plan sentralt og godt tilgjengelig i Haugesund. Leilighet i deler av 2. etasje. Tomten er i hovedsak opparbeidet med stor asfaltert parkering, samt noe grøntareal på baksiden av bygget. Inneholder i 1. etasje butikk-/utstillingslokaler, kontorer, vaskerom, WC, pauserom med kjøkken, bod og lager. I 2. etasje forsamlingslokale, kontor med kjøkken, bad og bod. Takstrapport næringsbygg foreligger. Deler av bygget er utleid, videre leie kan være aktuelt.

Beliggenhet

Profilert og attraktiv beliggenhet sentralt og og lett tilgjengelig i Haugesund. Enkel adkomst fra E134 og Karmsundgata.

Adkomst

Fra Karmsundgata, ta Storasundgata østover i rundkjøringen ved Shell og Bunnpris. Eiendommen ligger på venstre side etter ca 450 meter. Samme innkjøring som KIWI.

Parkeringsforhold

Stor asfaltert parkeringsplass.

Diverse

- Leiligheten i 2. etasje fremgår av godkjente bygningstegninger og er oppført i matrikkelinfo (vedlagt). - Det er gitt tillatelse til at hekken på siden av huset tas ned av nabo. - Skilt/utelamper på vegg, tralle på lageret og reklamebu ved innkjørsel følger ikke med i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Avdelingsleder Næring
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette