Brakahaug - Innflytningsklar, tidsriktig endeleilighet i 2. etasje - Oppusset overflater, fornyet kjøkken og flott bad!

Kokkevegen 17

Primærrom 65 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 1901 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1989
Prisantydning kr 1 590 000
Felleskost kr 311

Visning

20. mai 2019 kl. 18:45 til 19:15

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktig leilighet med attraktiv beliggenhet på populære Brakahaug som ligger sentralt plassert i Haugesund. Leiligheten inneholder gang, stort lagringsloft, bod (potensielt vaskerom), 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Oppusset i 2014 med nylagte gulv og downlights i tak, fornyet kjøkken i 2019, varmepumpe fra 2012 samt nyere og flott bad.

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, bod (potensielt vaskerom), stort lagringsloft over leiligheten, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, 2 nattbord og med god garderobeplass. Bod er innredet med sluk i gulv og lignende leiligheter har gjort bod om til vaskerom. God oppbevaringsplass i rommet like ved inngangsdøren. Leiligheten har et flott og oppusset bad med varmekabler i gulv, fliselagt gulv og hvite baderomsplater på vegg. Hvit baderomsinnredning, overskap med speil, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og stort dusjkabinett med rainshower og hånddusj. Svært luftig og åpen kjøkken/stueløsning med god plass til spisebord og sofahjørne. Store vindu i rommet for godt med naturlig lys. Kjøkkenet har lyse fronter og det er fliser mellom under- og overskap. Medfølgende oppvaskmaskin og komfyr. Utgang fra stue til overbygd og koselig terrasse. Stort lagringsloft over leiligheten som har takhøyde på rett under 2 m (på midten). - Oppusset, velholdt leilighet i bygg oppført i 1989. - Det er sikringsskap med automatsikringer i leiligheten. - Malt fasaden til bygget sist i 2012, rekkverk og gulv på terrassen ble sist malt i 2018. - Pusset ned og malt ytterdør inn- og utvendig i 2018. - Skiftet to vindu på hovedsoverom i 2012. - Lagt likt og moderne gulv i gang, hovedsoverom, stue og kjøkken i 2014. - Badet er oppusset og har fliselagt gulv og baderomsplater på vegg. Dusjkabinett fra 2016 og nytt tak på badet i 2018. - Fornyet kjøkken i 2019 med ny benkeplate og vask. - Downlights på hovedsoverom, i stue og kjøkken. Oppgradert med Elko-plus stikk og lysbrytere i leiligheten. - Innlagt tv og internett fra Altibox, internett-tilkobling på begge soverommene og i stue. - Daikin varmepumpe fra 2012.

Beliggenhet

På Brakahaug bor en i et attraktiv og familievennlig boligfelt. Her har en kort avstand til flotte turområder, lekeplasser, barnehager og skoler. Barn og unge i alle aldersgrupper. Ligger sentralt plassert i Haugesund med kort avstand til Raglamyr, Norheim og Haugesund sentrum. På Raglamyr har en det en skulle trenge av butikker og Amanda storsenter.

Adkomst

Ta avkjørsel til høyre av E134 når en kommer til bro ved Raglamyr. I påfølgende rundkjøring ta vei til venstre. Ta deretter første vei til venstre innpå Fyrbøtervegen. Følg veien oppover på Brakahaug og ta tredje vei til venstre innpå Kokkevegen. Ta deretter første vei til høyre og følg veien rett frem. En vil da få Kokkevegen 17, som andre leilighetsbygg på venstre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkering for sameiet.

Oppvarming

Varmepumpe i stue fra 2012 og mulighet for ildsted i stue. Det er varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette