VISNINGSHELG! Hasseløy - Sentrumsnær, flott leilighet på 85 kvm med 2(3) soverom - heis i bygget & tilhørende båtplass - østvendt terrasse - stort fellesareal på bryggen & selskapslokale.

Lothevegen 8

Primærrom 85 m²
Bruksareal 89 m²
Tomt 3192 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1991
Prisantydning kr 1 990 000
Felleskost kr 2 457

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Flott, romslig leilighet i andre etasje i bygg med heis. Leiligheten og terrassen er vendt mot øst. Inneholder gang, 2(3) soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Innflytningsklar med normal standard. Hvitt kjøkken, helfliset bad med badekar/dusj og stor stue. Medfølgende bod og båtplass. Kjekke fellesareal i stor brygge og selskapslokale. Sentrumsnær og maritim beliggenhet. Fast parkeringsplass like utenfor. Velkommen på visning av Lothevegen 8!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang med fliselagt og tapetserte vegger ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Lothevegen 8. Innfelt plass til sko og annet yttertøy. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, nattbord og god klesplass i 2,5 garderobeskap. Soverom 2 med likt gulv som hovedsoverommet, begge med stort vindu for godt lysinnlipp og av god størrelse. Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv og hvite, lyse fliser på vegg. Baderomsinnredning med sideskap og stor vask, overskap med speil. Innfliset badekar med dusjvegg i glassbyggesten. Vaskerom med belegg på gulv og malte vegger. Her har en varmtvannstank, utslagsvask, plass til oppbevaring, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Leilighetens høydepunkt er den store kjøkken/stueløsning på ca. 50 kvm. Tidligere har det vært tre soverom i denne leiligheten, men i dag er det tredje soverommet ofret for en større kjøkken/stueløsning. I rommet har en god plass til spisebord for alle anledninger, sofa for tv-titting og sofa for hyggelig besøk av venner eller familien hvor praten, ikke tvèn står i fokus. Som soverommet har stuen godt lysinnlipp gjennom flere store vindusflater. Kjøkken med hvite fronter, fliser mellom under- og overskap samt medfølgende oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Boden som hører til leiligheten ligger i samme etasje og like utenfor inngangsdøren. Fellesareal: Stort selskapslokale med plass til 20-30 personer, badstue, bad og enkelt kjøkken. - Lokale kan leies for kr. 200. - Leilighet som ble seksjonert og tatt i bruk i 1990. - Innflytningsklar leilighet med normal standard. - Flott, helfliset bad og tidsriktig, hvitt kjøkken.

Beliggenhet

Sameiet Lothevegen ligger nydelig til med maritim beliggenhet helt i sjøkanten. Leiligheten og terrassen er vendt mot øst og kan by på gode solforhold om morgenen. En går lett inn til Haugesund sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Båtplassen ligger ett steinkast fra leiligheten og byr på flotte turmuligheter langs kysten. Solrike dager kan en nytes på stor felles brygge med soling og bad i havet. Ellers kan ta turen til Asalvika som ligger ikke langt unna og flotte turområder langs havet og ut mot Kvalsvik. Ikke langt unna ligger Pitters Kafè som har seilt opp som et populært samlingspunkt på Hasseløy, arrangerer forskjellige arrangementer som bl.a. konserter, quiz og live musikk. Skolekrets Hauge barne- og ungdomsskole.

Adkomst

Fra sentrum følg veien over Hasseløy bru og ta deretter første vei til venstre. Følg veien og ta andre vei til venstre. Ta deretter de to første veiene til høyre og en er i Lothevegen. Lothvegen 8 ligger som første leilighetskompleks på venstre side av veien. Leiligheten ligger i 2 etasje og ringeklokke vil bli merket med visningsskilt ved fellesvisning. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

1 fast biloppstillingsplass like utenfor leiligheten. Biloppstillingsplass nummer to på venstre hånd.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Mulighet for kjøp av båt, Bella med 125 hester. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det er mulig å gjøre om spisestuen til et soverom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette