VISNINGSHELG! Sentralt - Nyere selveierleilighet i øverste etasje - Lave bokostnader - Kort gangavstand til HSH

Sundgata 45

Primærrom 36 m²
Bruksareal 36 m²
Tomt 552,8 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 2008
Prisantydning kr 1 090 000
Felleskost kr 900

Visning

18. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

19. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

20. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

Innhold / standard

Leiligheten ligger i øverste etasje i leilighetsbygget og inneholder følgende rom: stue/kjøkken, bad og sovealkove. Utendørs: felles uteområde på stor terrasse. 1 stor bod i inngangsetasjen. Innlagt strøm. Det er også felles innvendig sykkelparkering. Nyere leilighet med god standard og maritim beliggenhet sør på Risøy. Fra stuen er det utsikt til Karmsundet og leilighetene har stort felles uteområde. Fra leiligheten er det kort gangavstand til Haugesund sentrum. Boligen har en god standard med bla. nytt tidsriktig gulv. Fra stuen er utsikt nordover til Karmsundet. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne. Helfliset bad med varmekabler i gulv. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Porttelefon - Automatsikringer

Beliggenhet

Risøy sør – sentralt i Haugesund Kort gangavstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Gateparkering.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Felleskostnader inkluderer tv kanaler fra altibox (ikke internett), gang/ trappevask, forsikring på bygg (ikke innbo) og mye av utvendig vedlikehold, men noe dugnad må påregnes.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette