Prosjektert enebolig med herlig utsiktsbeliggenhet - Innholdsrikt - Mulighet for garasje!

Hestfaret 31

Primærrom 139 m²
Bruksareal 142 m²
Tomt 372 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 4 290 000

Beskrivelse/detaljer

Påkostet, prosjektert enebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet på Kolnes. Familiebyen Kolnes! Barne- og familievennlig boligfelt med trygg gangavstand til Kolnes barneskole og flere barnehager. Innholdsrikt med hall, gang, bod, vaskerom, toalett, bad, 3(4) soverom, tv-stue og åpen kjøkken/stueløsning. Strøkent arkitektur og med en-stavs parkett, delikat bad og kvalitetskjøkken fra Scmhidt. Mulighet for garasje. I samarbeid med interiørdesigner er det utarbeidet 3 forskjellige stiler til eneboligen innvendig. Hver stil er nøye gjennomtenkt hvor gulv-valg, fargevalg vegg, belysnings-plan, flisevalg og baderomsmøbel på bad og kjøkken harmonere gjennom hele eneboligen. Valgene er gjort av en interiørdesigner som kan det, for å gjøre valgene dine enklere og slik at du ikke flytter inn i et standard nybygg, men ett hjem og ditt hjem. Stilartene er: - Warm minimalism. - Back to nature. - Modern luxury. For mer informasjon om stilartene se den komplette salgsoppgaven. Velkommen på visning av Hestfaret 31!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, bod, bad, 3(4) soverom og tv-stue. I 2. etasje: Gang, hall, toalett, vaskerom og åpen kjøkken/stueløsning. - Stilren fasade som leveres med grunnet kledning klar for maling. - Moderne med listefrie overganger vegg/tak. - 3 stavs hvitpigmentert i alle rom i 1 .etasje og nydelig 1 stavs parkett i alle rom 2. etasje. - Fliselagt gulv på vaskerom med flisevalg Fk Pro trav antrasitt matt 30x60 cm og varmekabler. - Eneboligen leveres svingtrapp av type Stryntrappp Fauna. Beisede trinn. Vanger, spiler, håndrekke, returrekke og stolper leveres hvitmalt fra fabrikk. - Nydelige og helfliset bad med flott innredning og mosaikkfliser i dusj. - Kvalitetskjøkken levert av Schmidt av typen Schmidt Acros. - Det leveres med peisovn i stue av typen Ild 3 med stålpipe. - Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, rør-i-rør system og sikringsskap med automatsikringer. - Sentralstøvsuger med uttak i både første og andre etasje. For utfyllende informasjon anbefales det å laste ned fullverdig salgsoppgave med leveransebeskrivelse fra utbygger.

Beliggenhet

Hestfaret 41 har nydelig utsiktsbeliggenhet høyt i terrenget med nydelig utsikt utover Førresfjorden, sjøen, over til Høie og videre innover fjellandskepet. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Hestfaret med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor eneboligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Samt golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

Adkomst

Fra E134 ta veien til høyre ved skiltning til Kolnes. Følg veien til en får skiltning til Hestfaret på høyre side av veien. Følg veien oppover og ta fjerde vei til høyre. Kjør opp bakken og en passerer lekeplass på høyre side av veien. En vil da får parkeringsplass på høyre side av veien, tomten grenser til parkeringsplassen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i eget gårdsrom eller garasje om det blir valgt som tilvalg.

Oppvarming

Vaskerom og bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette