Grinde/Aksdal - Stor boligtomt like ved barneskolen i Grinde og i nærheten av boligfelt under etablering

Tomt Grinde

Tomt 2210 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 750 000

Beskrivelse/detaljer

Stor tomt sentralt i Grinde, like ved skolen - Vei frem - Vann og kloakk like ved - Etablert boligområde - Last ned prospekt fra finn.no med kart, regulering m.m - Gnr 104, Bnr 316 - Området kan fritt besiktiges

Innhold / standard

Stor boligtomt i Grinde like ved boligfelt under etablering. Tomten ligger ved barneskole, idrettsanlegg og det er kort vei til sentrum i Aksdal. Tomten kan fritt besiktiges. Det finnes kommunalt vann og avløp i nærheten av eiendommen i følge Tysvær kommune. Tilkoblingsavgift for vann og kloakk er pr. d.d 44 000,-. Se byggegrenser som er vedlagt i salgsoppgaven for utnytting av tomten. Utnyttelsesgraden på 20%(+ garasje) regnes ut fra det totale tomtearealet som i følge kommunen er 2 210 kvm. Reguleringsplanen tillatter oppføring av både frittstående enebolig og enebolig i rekkebebyggelse.

Beliggenhet

Grinde Tomten ligger like ved barneskolen og Skjold IL idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Ca. 3 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud.

Adkomst

Ta opp til venstre like etter skolen i Grinde, ved postkassestativ, kjør en ca 250-300 meter en får da tomten på venstre side.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette