Haugesund - Lettstelt og innholdsrik leilighet til Smedasundet - 1.etg - 3 soverom - båtplass og garasje

Strandlinjen 34

Primærrom 107 m²
Bruksareal 114 m²
Tomt 1660,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1996
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 1 846

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende, innholdsrik og lettstelt leilighet med flott beliggenhet i sameiet med 28 m sjølinje til Smedasundet og sjøen. Innholder trapperom, gang, bod, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. I tillegg parkeringsplass og bod i lukket garasje. Holder god standard med byggeår 1996, er velholdt og oppgradert med nytt bad 2005, nytt tak 2017 og kjøkken fra 2008. Her flytter en rett inn i en lettstelt tilværelse. Stor stue med ordentlig peisovn og plass til ønskede innredninger. Romslig, nydelig kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøl/frysekap med vann- og isbitfunksjon. Lekkert, helfliset bad med flotte detaljer og boblekar. Sentral beliggenhet med kort avstand til "alt" i sentrum. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Flott leilighet i Strandlinjen 34 med herlig beliggenhet og utsikt til sjøen og Smedasundet. Leiligheten er en av tre leiligheter i Strandlinjen 34 som er et bygg med nyere byggeår i sentrumskjernen og fra 1996. Et rolig bygg, et koselig nabolag og i et veldrevet sameiet med god økonomi. Her flytter en rett inn i en lettstelt tilværelse og en fint holdt leilighet med god standard. Som nevnt har bygget byggeår 1996 og leiligheten har siden det fått en del nye overflater, nytt bad i 2005 og nytt kjøkken i 2008. Leiligheten ligger i første etasje og rommer trapperom, gang, bod, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. I tillegg utvendig bod i garasjeanlegg. Trapperom tar deg ned til denne flotte leiligheten i Strandlinjen 34. Ønsker en trappefri adkomst bruker selger inngang fra terrassen som sin primærinngang. I trapperom har en et areal på 8 kvm som gir ekstra plass til det en skulle ha av sko- og annet yttertøy. Videre kommer en til leilighetens gang som er svært romslig også her med god garderobeplass og videre plass til ønskede innredninger. Det er lagt varmekabler i hele leiligheten foruten om soverom og bod. Det vil si varmekabler i gang, i stue, på bad og kjøkken. Det er lagt lik parkett i gang, videre til stue og på alle soverommene for en fin helhet i leiligheten. I stuen som ble tapetsert i 2005 har en god plass til sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Tegninger viser et areal på 36 kvm som skal gi rikelig med innredningsmuligheter. Flott peisovn som ble satt inn i 2007 deler stuen fint opp og sørger sammen med varmekabler for god oppvarming av leiligheten. Tv og internett blir levert av Altibox. To vindu mot øst, Smedasundet og sjøen. På fine dager kan en trekke ut fra stue til østvendt terrasse med sol fra morgen til ca. 14:00. Koselig og overbygd terrasse med varmeovner, flott beplanting like ved og en kan hvile øye på utsikten mot Smedasundet og sjøen. Kjøkkenet har romslig areal med spiseplass samt god skap- og benkeplass. Rommet ble oppgradert i 2008 med fliselagt gulv og det ble da satt inn en nydelig og moderne kjøkkeninnredning. Kjøkkenet kan videre skilte med kjøkkenplater mellom under- og overskap og integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, mikro og oppvaskmaskin. Medfølgende kjøl/fryseskap med vann- og isbitfunksjon. Downlights i tak. Lekkert, helfliset bad med behagelige flisevalg som ble oppusset i 2008. Solid arbeid med fliselagte detaljer i innfelt speil, innfliset og mosaikkdetaljer ved boblekar og fliselagte hyller. Det ble satt inn nytt Danline boblekar i 2007 med dusj, videre har badet innredning for vaskemaskin, plass til tørketrommel, flott baderomsinnredning, toalett og mekanisk avtrekk. Ny varmtvannstank fra 2017. Det er tre soverom i leiligheten hvor av to kan by på stort areal på 12 kvm. Disse soverommene er begge innredet med to garderobeskap og har plass til dobbeltseng. Like ved finner en tilhørende bod med oppbevaringsmuligheter og sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Strandlinjen 34 har flott og maritim beliggenhet til Smedasundet. Tenk å kunne kombinere en super-sentral beliggenhet i sameie med sjølinje og en flott utsikt mot både byliv og Smedasundet. Dette gjør en i Strandlinjen 34! Bo sentralt med flott utsikt til sjø. Båtplass til Smedasundet og sjøen med tilhørende muligheter. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett over til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Når en kommer over Risøybroen ta vei til høyre, en kjører da i Garpeskjærvegen. Ta deretter første vei til høyre igjen innpå Fjellgata. Ta deretter andre vei til venstre i enden av veien. En er da i Sundgata. Kjør forbi første mulige vei til venstre og følg veien videre. På høyre side vil en få Sundgata 131. Her kjører en ned til Strandlinjen, følg veien nedover å en kjører rett på Strandlinjen 34. Leiligheten ligger i første etasje og som en av tre leiligheter i dette bygget. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg og tilhørende gjesteparkeringer, samt bod.

Oppvarming

Varmekabler i gang, på bad, i stue og på kjøkken. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette