Austrheimsgrenda - Velholdt enebolig med flott, usjenert hage - 3 soverom - Familievennlig område!

Austrheimsgrenda 19

Primærrom 108 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 340,70 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1978
Prisantydning kr 2 390 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan og inneholder: 1. etasje - Entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom. 2. etasje - Gang og to soverom. Stor og lys stue med mange store vindusflater som sørger for mye lysinnslipp. Her er det god plass til flere spise- og sittegrupper. Vedovn som sørger for god oppvarming, samt hygge. Det er en delvis åpne kjøkken- stueløsning. Kjøkkenet har en flott Ikea innredning som var ny i 2011/12. Innebygd oppvaskmaskin og fliser på vegg over benkeplate. På vaskerom er det fliser i gulv og på halve veggen. Vindu av nyere dato. Opplegg til vaskemaskin. Varmelampe. Badet er helfliset med varmekabler i gulvet. Vask i seksjon og vegghengt skap med speil. Dusjnisje fra 2018, gulvstående toalett og automatisk avtrekksvifte. Hovedsoverom er stort og har to garderobeskap. Her er det mulighet å lage seg et walk-in closet. Panelovn montert på vegg. Stor, usjenert terrasse med utgang fra stuen. Hagen fremstår større enn hva den egentlig er, dette skyldes at plenen går ut på kommunal eiendom. Eier disponerte til daglig hele plenarealet. I andre etasjen er det to soverom i gode størrelser. Her er det vinduer fra 2004 og det er garderobeskap på begge rom. Overflater: Gulv – Laminat i hovedetasjen, parkett i 2.etasje og fliser på våtrom. Tak – Tak-ess plater og malte gipsplater. Vegger – Tapet, malte overflater og fliser på våtrom, samt over innredning på kjøkken. Diverse: -Altibox -Vinduer nye i 2014/15 i hele 1.etg, vinduer soverom 2.etg fra 2004. -Ytterdør og terrassedør fra ca. 2014. -Gode solforhold. -Selger brukte til daglig areal foran boligen til parkering, dette kan stride imot reglement. Garasjeplass med vippeport. Her er det mulighet å betale kr. 2000,- per år for en ekstra parkeringsplass. -1 stor frittstående bod ute. -Asfaltert i 2018. Oppsummering takstrapport: Enebolig i et veletablert og barnevennlig byggefelt. Boligen fremstår som velholdt og påkostet ved behov. Kjøkken innredning er skiftet og bad er fliset etter byggeår. Alder på bad tilsier allikevel at det er i sluttfasen på forventet levetid og oppgradering bør forventes. Utvendig er dører og vinduer skiftet og i normal god stand, kledning og tak bærer for øvrig preg av naturlig eldre og slitasje. Alder på kledning tilsier at utskiftning av noe kledning må forventes i årene fremover.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et boligområde sentralt i nordre bydel. Beliggende i rolig strøk, med kort veg til barnehager, skoler og butikk. Turområder i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Fra Tittelsnesvegen tar du av mot Austrheimsvegen. Følg veien og sving av til høyre like etter Kvalasenteret. Følg så veien til skilt mot Austrheimsgrenda kommer til venstre. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Garasje.

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 60 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Joakim Steine
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post joakim@em-a.no
  • Mobil +4790412235

Del dette