Kombinert bolig / Verksted med leieinntekter

Kirkegata 200

Primærrom 228 m²
Bruksareal 454 m²
Tomt 298,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1971
Prisantydning kr 4 490 000

Beskrivelse/detaljer

Flott bolig i sentrum m/garasje, like utenfor sentrumskjernen. Hovedetg: entrè, hall, 2 soverom hvorav ett med direkte tilgang til bad, wc, vaskerom m/vindeltrapp ned til trapperom m/dør inn til verksted/kontor, stort kjøkken og stor stue m/peis og utgang til stor vestvendt terrasse som går over deler av verksted og garasjen. Loftsetasje: gang, kjølerom, kott, loftstue med vedovn, flere soverom/disponibelt innredet rom og bad. 1 etasje samt trapp opp og liten gang oppe har fin eikeparkett og er pusset opp i nyere tid. Resten av loftsetasjen har noe eldre standard men godt vedlikeholdt. Verksted / forretning/ kontor m/egen dør og høy garasjeport til verkstedlokaler, 2 kontorer, "kjøkken"og omkledningsrom m/wc og dusj. Spennende eiendom som interessenter bør se for korrekt inntrykk.

Innhold / standard

1 etg: entrè, hall, wc, vaskerom m/vindeltrapp ned til trappegang og dør til verksted, 2 soverom, bad, kjøkken, stue. Loftsetasje: trappegang, gang, loftstue, soverom, 2 soverom/disponibelt innredet rom , kontor og store kott. Se takstmanns beskrivelse. Hovedetasjen er pusset opp i senere tid og har fine dører, vegger og parkett på gulv og i trapp til loftsetasjen. Loftsetasjen har behov for oppgradering, men fremstår som god vedlikeholdt. Verksted-lokalene fungerer meget godt til sitt bruk.

Beliggenhet

Eiendommen ligger midt i byen, like utenfor sentrumskjernen i et område under veldig positiv utvikling.

Adkomst

Fra rundkjøring v/Flotmyr, kjør vestover ned mot byen i Tuhauggata. Ta til høyre Kirkevegen. Boligen ligger nest sist på venstre side i kvartalet før "gamle vinmonopolet".

Parkeringsforhold

I garasje m/automatisk portåpner

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr/peis og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Disse er av eldre dato, nostalgisk men fungerer til sitt bruk. - Leietaker i verkstedslokalene ønsker å leie videre hvis ønskelig. Konferer megler. - Loftsetasjen er ikke godkjent innredet i følge opplysninger (originale bygningstegninger) fra Haugesund kommune. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette