Stol - Enebolig i landlige omgivelser. Boligen trenger full renovering.

Burmavegen 60

Primærrom 180 m²
Bruksareal 265 m²
Tomt 1102,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1985
Prisantydning kr 1 390 000

Innhold / standard

Garasje i flukt med huset. Boligen inneholder i 1. etasje vindfang, garderoberom, 2 gode soverom, stue med utgang til terrasse og flott peis. Kjøkken med pen hvit høyglans innredning med god skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer. Stort fliselagt bad/wc. Underetasjen består av uinnredet vaskerom, fliselagt bad/wc, stue, soverom(ikke godkjent). Vindfang og bod. Dør til garasje. Ca 51 kvm stort uinnredet loft med muligheter. Boligen bærer preg av amatørmessig oppussing og full renovering må påregnes.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og barnevennlige omgivelser. Men det ligger også sentralt og det er gangavstand til bl.a: barneskole, dagligvarebutikk, ridesenteret, idrettsanlegg og sandstrand.

Adkomst

Fra Vestre Karmøy veg tar du inn Burmavegen. Etter Malthusvegen tar du inn til venstre ved bekken. Følg veien til endes og du finner da Burmavegen 60.

Parkeringsforhold

Garasje under terrassen på huset. For øvrig parkering på egen grunn.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Dagens innredning av boligen er ikke byggemeldt eller godkjent. Spesielt kjeller avviker sterkt fra hva som er byggemeldt, se vedlagte tegninger. Boligen vil ikke bli ryddet eller rengjort før overtakelse. Hvitevarer, vann, avløp, varmepumpe, peis, elektrisk garasjeport eller belysning er ikke funksjonstestet av megler.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 34 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 35 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette