Flott familiebolig over to etasjer - Sentral beliggenhet - Flere oppgraderinger - Stor tomt og hage!

Nedre Hillestveit 14

Primærrom 182 m²
Bruksareal 202 m²
Tomt 1581,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1979
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott og romslig familiebolig med sentral beliggenhet - Flere oppgraderinger de senere år - 3 soverom, 2 stuer, 2 bad og vaskerom - Romslig parkering i eget gårdsrom - Stor og solrik terrasse utvidet i 2013 - Ny kledning og vinduer 2013/2014 - Bad hovedetasje renovert 2017 - Stor og flat tomt - Gangavstand til det meste - Kort avstand til ferjekai Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Underetasje: Gang, bad, stue, vaskerom, vindfang, soverom 1. Etasje: Gang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom Kjekk familiebolig med sentral, solrik og rolig beliggenhet i boligfelt i Langevåg. Her er det kort avstand til det meste av fasiliteter, og kun et par minutter til ferjekai. Boligen har betydelige oppgraderinger de senere år. Selger opplyser at det meste av vinduer og kledning er byttet i 2013/2014. To store og solrike terrasser, hvorav den største terrassen er utvidet og utbedret i 2013. Boligen har to bad, et i hver etasje. Bad i hovedetasje er lekkert, og renovert i 2017. Lekre fliser på gulv, plater på vegg, stor dusjnisje, og innredning med dobbel servant. Varmekabler i gulv. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet har innredning i klassisk hvit utførelse, hvilket er meget tidløst. Tøff støpt benkeplate i betong. Fliser på vegg over benkeplate, og laminat på gulv. Samme laminat er også brukt i stuen. Stuen er av god størrelse, og er naturlig delt inn i flere soner. Her får man uten særlige problemer plass til både salong, spisebord og tv-krok. Fra stuen har man utgang til boligens to solrike terrasser. Hovedterrasse er av særs god størrelse, og her får man plass til hele familien og vennegjengen på grilling sommerstid. De fleste overflater i hovedetasjen er malt i tidsriktige farger. Boligen har tre soverom, samtlige av god størrelse. Hovedsoverom med flotte farger, laminatgulv og utgang til terrasse. Diverse oppbevaringsmuligheter på soverom. I kjelleren har man i tillegg til soverom, vaskerom og et eldre bad, også en stor og kjekk kjellerstue. Perfekt plass for barna i huset. Eldre bad like ved kjellerstue. Bi-inngang i kjeller. Det er innlagt fiber fra altibox i boligen. Eiendommen har en usedvanlig stor og romslig hage, som er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Gode parkeringsmuligheter i eget gårdsrom.

Beliggenhet

Nedre Hillestveit har en flott beliggenhet like ved Langevåg sentrum, ikke langt fra ferjeleiet. Eiendommen ligger flott til, med stor tomt og hage i et rolig boligfelt. I umiddelbar nærhet har man alt av hva man til daglig vil ha behov for, barnehage, skole, butikk, bank, frisør mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. NB! Det er opplyst feil i tilstandsrapport undervarmekilder. Det er ikke varmepumpe i boligen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti Lysekroner i stue medfølger ikke handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Innredning i kjeller (stue) avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 64 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 65 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette