Innholdsrik enebolig med barne- og familievennlig beliggenhet - 6 soverom, 2 stuer og flott bad fra 2015 - Garasje!

Sirivegen 11

Primærrom 143 m²
Bruksareal 185 m²
Tomt 695 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1958
Prisantydning kr 1 690 000

Innhold / standard

I underetasjen: Grov-kjeller under påbygg, stor gang med trapp opp til 1. etasje, 2 boder, vaskerom, stor verksted-bod og tidligere kontor. 1. etasje: Vindfang, gang, 2 bad, 4 soverom, kjøkken, tv-stue og stue. Loftsetasjen er innredet med gang og 2 soverom. Men rom i loftsetasjen er ikke godkjent innredet for varig opphold og oppfyller ikke dagens krav til gang og soverom. - Enebolig oppført i ca. 1975, påbygd med vindfang i 1982 med stort påbygg mot sør fra 1994. - Original tak på hoveddel med eternitt-skifer og betongtakstein på stort påbygg fra 1994. - Enkelte vinduer i underetasjen fra byggeår, videre store utskiftinger på vinduene siden byggeår og frem til 2012. - Bad pusset opp i ca. 2015 med varmematter lagt oppå eksisterende gulv-belegg iflg. selger. Lagt nye fliser på gulv, nye baderomsplater på vegg, nytt vegghengt toalett, ny og hvit baderomsinnredning, nytt overskap med speil, nytt dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, nytt mekanisk avtrekk, nytt tak med downlights. Arbeidet er gjort som egeninnsats av selger. - Bad nummer to er del av påbygg og fra 1994. Det er fliselagt gulv, varme i gulv, baderomsplater på vegg, hvit innredning, toalett og dusj. - Eldre kjøkken med behov for utskiftning for å nå dagens krav til standard. - Varmtvannstank fra slutten av 80-tallet og sentralstøvsuger med ny motor i ca. 2015. - Coolix varmepumpe fra ca. 2010 og peisovn i stue fra ca. 2015 iflg. selger.

Beliggenhet

Sirivegen 11 har attraktiv beliggenhet i barne- og familievennlig område uten gjennomgangstrafikk. På uteområdet kan en på solrike dager nyte solen fra morgen til langt på kveld. Like ved eneboligen finner en Kvala senteret med dagligvarebutikk og bensinstasjon. I nordre bydel og i Sirivegen 11 bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Ønsker familien å gå tur eller benytte treningsmuligheter i nærområdet, kan nordre bydel by på en rekke flotte tur- og treningsområder i umiddelbar nærhet. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvannet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Attraktive Gard barneskole. Trygg skolevei gjennom et friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også mange aktivitetsmuligheter rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan området by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

Adkomst

Fra Haugesund følg Tittelsnesvegen og fylkesvei 47 nordover. Ta vei til høyre i rundkjøring ved Circle K bensinstasjonen. Ta deretter første vei til høyre. Følg veien og ta deretter første vei til venstre innpå Sirivegen. Sirivegen 11 ligger da som sjette enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Varmematter lagt på bad i 2015. Varme i gulv i gang og bad mot sør. Peisovn i stue og varmepumpe. Eller elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette