Flott endetomt på nyetablert byggefelt

Leitevegen 30

Tomt 370 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomta ligger like ved en av Norges flotteste 18 hulls golfanlegg, Haugaland Golfbane. - Nydelig utsikt over fjell og landskap. - Matrikkelbrev foreligger. - Beliggende i utkanten av nyetablert byggefelt.

Beliggenhet

Boligfeltet ligger med gangavstand til Sveio sentrum med alle dets fasiliteter. Tomta ligger like ved en av Norges flotteste 18 hulls golfanlegg, Haugaland Golfbane, med driving range og tilhørende treningsområder. Tomta ligger litt hevet i terrenget helt i utkanten av det nyetablerte byggefeltet og har en nydelig utsikt over fjell og landskap. En har vid og flott utsikt mot øst. Boligen ligger ca 100m fra konferansesenter med spa og treningsstudio og omtrent like langt til klubbhuset/proshop på golfbanen. Sveio er et eldorado for alle typer sjø- og friluftsliv. Kysten byr på varierte opplevelser, både i forhold til natur og vær. Her kan en nyte idyllen langs Ålfjorden en stille sommerdag eller seile høysjø over sletta hvor skjærgården åpner seg mot havet. Dessuten finnes det et utall gode fiskevann og flotte utmarksområder for jakt og friluftsliv i nærområdet.

Adkomst

Fra Sveio sentrum tar en opp mot golfbanen via Leitevegen. Ta til venstre like før klubbhuset. Ta så umiddelbart til venstre igjen, inn på tomta.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette