Førre - Enebolig med utleie-leilighet - Stor dobbel garasje - Skjermet uteområde bak boligen

Rindane 6

Primærrom 221 m²
Bruksareal 232 m²
Tomt 651,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 2001
Prisantydning kr 4 290 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Hall/gang, hovedsoverom med eget bad, stue, kjøkken og grovkjøkken/vaskerom. 2. Etasje: 3 soverom + loftstue og bad. Underetasje: Bod som hører til hoveddelen. Leilighet: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom. Utendørs: Dobbel garasje på nesten 50 kvm. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er pent oppusset og har korkvinyl på gulv. Stuen er stor og fin og med flere alternativer når du skal innrede. Stuen kan deles fra spisestuen med skyvedør. Downlightsbelysning. Fra stuen er det utgang til terrasse. Overetasjen har ekstra god takhøyde og loftstuen føles romslig. Gangen i loftstuen har 2 takvinduer som sørger for mye naturlig lys inn i etasjen. Leiligheten har 2 soverom og holder en god standard fra byggeår 2003. Vindfang og eget vaskerom. Hvit kjøkkeninnredning med følgende integrerte hvitevarer: platetopp og stekeovn Hovedsoverommet er i hovedetasjen og har eget bad. Hoveddelens resterende 3 soverom er i overetasjen. Bad nede holder standard fra 2003 og har fliser på gulv med varmekabler. Bad i overetasjen er blitt fornyet med plater på vegger og nytt baderomsmøbel i 2016. Badet nede i leiligheten har dusjkabinett, badet i overetasjen har dusjhjørne og badekar. Trivelig og skjermet uteområde bak boligen. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger oppe og nede. Brødsmulesamler i kjøkkenlist. - Lydbøyler i tak mellom hoveddel og leilighet.

Beliggenhet

Førresdalen - rolig beliggenhet. Kort vei til område med barneskole og ungdomsskole. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av. Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd. Ellers er det flere gode turdestinasjoner i Førre med blant annet Valhest på Stakkestad. Coop Extra dagligvarebutikk rett i nærheten. Det er gode solforhold i hagen. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal. Tilhører Førre skolekrets.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I stort gårdstun og i dobbel garasje.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet(hoveddelen) sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Mht tilbygg og garasje, fra Tysvær kommune: Tilbygget til boligen og garasjen kommer inn under melding om tiltak etter plan- og bygningsloven § 86a, dvs at byggearbeidene kunne utføres uten byggesaksbehandling. Tiltakshaver er selv ansvarlig for at tiltakene er bygget og plassert som beskrevet i meldingen til kommunen og tiltakshaver må si fra til kommunen når arbeidet er ferdig utført. I dette tilfellet er garasjen meldt ferdig og er registrert «tatt i bruk» 01.06.2002 i matrikkelen. Tilbygget er ikke registrert i matrikkelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette