Haugesund - Arkitekttegnet bolig på 621 kvm - 4 utleieleiligheter - Hovedbolig på 295 kvm - 2 garasjer.

Røldalvegen 17

Primærrom 496 m²
Bruksareal 621 m²
Tomt 1133 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 9
Byggeår 1983
Prisantydning kr 8 500 000

Beskrivelse/detaljer

Arkitekttegnet enebolig av Lodvar P. Hesseberg på hele 621 kvm med stor hovedbolig på 295 kvm og 4 utleieleiligheter. Leilighetene ligger på grunnplan og hovedboligen i andre etasje, som gir helt privat uteområde til hovedboligen. hovedenheten bl.a. gang, hall, 5 soverom, vaskerom, toalett, 2 bad, loftstue, sommerstue, stue og kjøkken. 4 leiligheter med bad, soverom, stue og kjøkken som har gitt gode leieinntekter på ca. kr. 25.000. Boligen er godkjent med stor hovedbolig, 3 utleieleiligheter og næringsdel. Svært påkostet eiendom fra byggeår med en rekke håndlagde og kostbare innredninger. Holder hovedsakelig standard fra byggeår og det må påregnes fornying for å nå dagens krav til standard og utforming. Pen tomt med overbygd uteområde, 2 store garasjer og sommerstue. Velkommen på visning av Røldalvegen 17!

Innhold / standard

Hovedboligen på 295 kvm går over 2. etasje og loftsetasjen: Inneholder vindfang, gang, hall, stort loftsrom, 5 soverom, vaskerom, toalett, 2 bad, stue, spisestue, loftstue og kjøkken. I 1. etasje: 4 utleieleiligheter som inneholder gang, soverom, bad, kjøkken og stue. - Egen sikringsskap og strøm-måler til hver leilighet. - Alle gulv er fliselagte og med varmekabler. - Leiligheten 1 og 2 disponerer felles vaskerom. I underetasjen: Uinnredet, stort disponibelt rom/lager. - Herskapelig enebolig tegnet og utformet av arkitekt Lodvar P. Hesseberg. - Usedvanlig påkostet fra byggeår med håndlagde og dyre materialvalg. - Eneboligen er vedlikeholdt og holder hovedsakelig standard fra byggeår. - Aluminiumsvinduer og tak tekket med hollandsk taksten fra byggeår. - Satt inn to varmepumper i hovedboligen i stuen ny i 2018 og gangen i 2013. - Garasjen til hovedboligen fikk ny garasjeport/dør for ca. 10 år siden. - Ny peis på overbygd terrasse i 2016 og glass i sommerstue fra 2006. - Fornyet bad i hovedboligen i ca. 2014 med nye overflater/innredning.

Beliggenhet

Røldalvegen 17 ligger familiært til i rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Kort og trygg gangavstand til barnehage, populære Solvang skole og de videregående skolene i Haugesund. En kan ikke bo så mye mer familievennlig enn dette. Eiendommen ligger fint til med sol fra tidlig på dagen til lang på kveld. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Djupaskarvegen østover forbi Haugesund stadion. Følg veien gjennom to kryss og fortsett rett frem. Ta deretter første vei til venstre innpå Røldalvegen like etter Saltveitvegen. Kjør forbi næringslokale på venstre side av veien og passer vei inn til venstre til Breiborgvegen. En vil da få Røldalvegen 17 som tredje enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Det er opparbeidet eget gårdsrom til hovedboligen med tilhørende garasje. Stor parkering til leilighetene ligger adskilt fra hovedboligen på bakkeplan med 1. etasje.

Oppvarming

Varmekaber i alle fliselagt gulv. Varmepumpe i gang og stue hovedboligen. Peisovn på kjøkken, stue og i sommerstue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Boblekar utvendig medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette