Lys og fin leilighet med sæpreg - 2 soverom, helfliset bad og tiltalende kjøkken - Sentral beliggenhet!

Flotmyrgata 95

Primærrom 56 m²
Bruksareal 56 m²
Tomt 432 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1917
Prisantydning kr 1 190 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

Lys og fin leilighet i ærverdig bygg med en rekke særpreg, her har en herlig takhøyde på 2,7 m og originale detaljer i listverk og innerdører. Beliggende like utenfor sentrumskjernen, med andre ord har en kort avstand til alt Haugesund sentrum har å by på. Leiligheten ligger i forhøyet første etasje og inneholder gang, vaskerom under trapp, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Kjekk planløsning og et luftig inntrykk med flere store rom og takhøyde på 2,7 m. Holder normalt god standard med automatiske sikringer, tiltalende kjøkken med integrerte hvitevarer og fliselagt bad. Parkering like utenfor leiligheten og felles-bod i underetasjen. Velkommen på visning av Flotmyrgata 95!

Innhold / standard

1. etasje og inneholder: Gang, vaskerom under trapp, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Et luftig inntrykk møter en når en kommer inn i leiligheten. Herlig 2,7 m takhøyde. Åpent videre mot stue hvor en har plass til både sitte- og spisegruppe. Flott peisovn med innsats (ikke i bruk). Det er store vindu i stuen for godt med naturlig lys inn i rommet. Under trapp har en mindre vaskerom med belegg på gulv, sluk og plass til vaskemaskin. Noe oppbevaringsplass. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, 2 nattbord og med god garderobeplass. Takhøyden på 2,7 m går igjen her og igjennom leiligheten. Tiltalende kjøkken med egge-hvite fronter og mosaikkfliser på benkeplate og på vegg opp til overskap. Gjennomført! Integrert komfyr og platetopp. Helfliset bad med hvite fliser på både gulv og vegg. Toalett, flott innredning, speil og nytt dusjkabinett. I underetasjen: Fellesbod med oppbevaringsplass og varmtvannstanker. Leiligheten har varmtvannstank nr. 2. 1 vannmåler. - Tremannsbolig trolig oppført i ca. 1902. - Parkett på alle gulv og hvite, lyse vegger. - Herlig takhøyde på opptil 2,7 i leiligheten. - Downlights gang, stue, kjøkken og bad. - Originale detaljer i listverk og inv.dører. - Tiltalende kjøkken med egge-hvite fronter. - Helfliset bad med lyse fliser og dusjkabinett. - Pipe på oppgraderes for bruk av peisovn. - Innlagt tv og internett fra Get i leiligheten. - Det er sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

I Flotmyrgata 95 bor en sentralt i Haugesund like utenfor sentrumskjernen ved "Grytå". Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Haugesund stadion ta vei vestover ned mot Haugesund sentrum. Ta deretter første vei til venstre innpå Breidablikgata. Ta deretter første vei til venstre innpå Nygata. Følg veien og ta andre vei til høyre innpå Flotmyrgata. Flotmyrgata 95 ligger som andre bolig på venstre side av veien. Leiligheten ligger i 1. etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Felles parkering like utenfor leiligheten.

Oppvarming

Det er ikke varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen ligger i hensynssone nummer 3 Breidablikkhøyden. Alt arbeid på fasader og takflater må avklares med byantikvar.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette