Stor enebolig på Frakkagjerd med ideell beliggenhet for barnefamilien- 4 soverom, kjellerstue og loftstue

Nappatjørn 92

Primærrom 219 m²
Bruksareal 257 m²
Tomt 696 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2009
Prisantydning kr 4 790 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, bad og kjellerstue. Bod og stor bod. 2. Etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, soverom og hovedsoverom. Loftsetasje: Loftstue og soverom. Utendørs: garasje med god lagringsplass. Ut fra stue er det terrasse som leder videre til stor solplatting. Stor utebod i boligen med tilgang fra hage. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til stor og solrik terrasse. Meget pent og forseggjort opparbeidet hage. I stuen er det vedfyr. Flott rom med skråhimling og god romfølelse. Stuen er enkel å dele opp i ulike soner. Som for eksempel et sted til tv-stue, én dagligstue og én spisestue. Det er også kjellerstue og loftstue. Hvitt kjøkken med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: kjøl/frys, micro-ovn, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Himlingen på kjøkkenet gir rommet en svært god romfølelse og mye naturlig lys. Heltre kjøkkenbenk og fliser over. Kjøkkenet har kjøkkenøy med spiseplass. Hovedsoverommet med skyvedørsgarderobe og utgang til terrasse/balkong. Stort garderoberom. Det er totalt 4 soverom i boligen. Gang og vaskerom har fliser på gulv. Vaskerommet har rikelig med innredning. Hovedbad er utstyrt med: fliser på gulv og vegger, pen baderomsinnredning, dusjhjørne, badekar og vegghengt toalett. Downlightsbelysning. Bad 2 er utstyrt med: fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne og vegghengt toalett. Downlightsbelysning. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Nappatjørn på Frakkagjerd Boligen ligger på et svært populært felt med flere barnefamilier og et trygt og godt nærmiljø. Sentralt beliggende i forhold til fritidstilbud for barna og turløyper for både små og store. Gå rett gjennom skogen og du kommer til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL. Rett utenfor inngangsdøren er et stort lysløypenett fint for gå- og løpeturer. Ønsker du en mer opplevelsesrik tur er det flotte turløyper som går rundt Aksdalsvatnet. Dette er et nyetablert boligfelt som har en spesielt bra beliggenhet i forhold til tilbudene i nærområdet. Spar daglivarebutikk er få minutter unna. Det er ca. 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 ca. km til Aksdal..

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Det er varmekabler i de rom det er fliser. Ildstedet i stuen og i kjellerstuen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Hylleseksjon i kjellerstue medfølger ikke. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette